Att skriva personligt

Fortsättning på tidigare inlägg...
Jag vill tacka jennifer för inspirationen.



Att skriva personligt

Jag föredrar att skriva personligt. Jag tror på att man får ut väldigt mycket av det; man lär känna sig själv. Dessutom kan andra individer dela med sig av sina perspektiv. Det är spännande. Man lär sig mycket av andra, det ska man inte glömma bort. Och stödet som andra personer kan ge, det är unikt och bör tas vara på. Vi lever ju på denna jord tillsammans - av en anledning, vill jag påstå.
Ibland känns däremot de tankarna inte lika lockande. Ibland vill man bara få vara ifred, utan en massa åsikter som transporteras hit och dit. Man vill få vara egen och slippa känna press från omgivningen. Ensamhet är an annan sak, den känslan ska inte förväxlas med behovet av egen tid.

Att skriva personligt tror jag starkt på. Det kan dock vara farligt och leda till ohanterliga konsekvenser. Det gäller att känna sig själv, innan man lämnar ut sitt innersta till världen utanför sin egen kropp. Själen upptäcker för ett tag, men måste få känna trygghet i sitt eget hem; inombords.



Läsarnas Ord
Ord från: Malin **

SV: Ja , det stämmer! :) Hon är ganska liten. Några av hundarna (kanske inte just de på bilden) var nästan i samma höjd som henne, det som skiljer är dock benstomme, hur mycket päls hunden har osv. Moa var nog nästan minst när det gällde pälsen. :) Det var en till hund som såg ganska lik ut som Moa i päls och kroppsform. Men jag älskar henne, tycker hon är så söt och fin ändå! :) Min älskade hund!

2011-03-19 @ 17:14:32
URL: http://honest.blogg.se/
Ord från: camilla

Ooohh ja :D choklad <3 blir de ngt lördagsmys för dig idag?:)



Åå vad kul :D är de ngt du hade velat hålla på med i framtiden?

kram



Okey :) har du någon aning om vad du vill fortsätta me efter gymnasiet?



2011-03-19 @ 17:24:05
URL: http://resanupp.devote.se
Ord från: Malin **

SV: Jepp :)

Tycker du om hundar?

2011-03-19 @ 17:24:50
URL: http://honest.blogg.se/
Ord från: Malin **

SV: Hihih. :) Vi har också en katt.

2011-03-19 @ 17:32:25
URL: http://honest.blogg.se/
Ord från: camilla

ÅÅ lasagne är ju tokgott, de har inte jag ätit på väldigt länge dock. men de räknas absolut hihi :) jag har köpt på mig en stor godispåse med lysmelk :D



okey :D ja men de hade nog vart kul, de finns ju så mkt att välja på så man blir tokig. Men du kommer säkert fatta rätt beslut ska du se, du har ju ett tag på dig att tänka :)



Vad ska du hitta på ikväll? mer än o äta god mat :D



kram

2011-03-19 @ 17:35:13
URL: http://resanupp.devote.se
Ord från: sandra

svar: det är inte det att jag inte tycker om att skriva personliga saker i min blogg, det är bara så att jag vet att de personer jag vill skriva om läser min blogg och då känner jag att jag inte kan skriva som jag vill utan att få skit för det.

2011-03-19 @ 19:00:17
URL: http://sandroou.blogg.se/
Ord från: Trixie

oh ja de är fint med ballerina ;)



vad hittar du på idag?

2011-03-19 @ 19:49:34
URL: http://triix.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0