Conversen är på!


Sommar 2010.

Det är vår i Göteborg, det går inte att undkomma. Det känns i luften. Det känns i sinnet. Och vägarna är lättare att vandra på. Mitt humör stiger i takt med temperaturen. Det är skönt. Jag är trött på att vara nedstämd. Beskedet från Liseberg var inte oväntat, men jag står ändå här med min besvikelse och hoppas att nästa jobba ska ge bättre besked (trots att jag än så länge inte har sökt något annat, inte direkt). Jag vill tacka för ert stöd och för era fina ord. Kärlek till er.

Mina älskade converse är på.
De är verkligen älskade. Efter att jag tjatat på mamma tillräckligt länge, gick hon tillslut med på att köpa ett par "tygskor" till mig. De må vara skor av tyg och dålig kvalité, men jag tycker mycket om dem. Jag känner mig fin i dem, trots att de är trasiga och i regnigt väder gör mina strumpor blöta. Men converse tyder på vår och i bästa fall en lagom varm sommar. Jag njuter av luften jag andas, när jag kliver ut på gatan en morgon i mars.


Läsarnas Ord
Ord från: sannalitens.blogg.se

Svar: Hehe okej :) Joorå, absolut :) Vad gör du idag då? :)



Kramar, Sannalitens.blogg.se

2011-03-15 @ 12:32:00
URL: http://sannalitens.blogg.se/
Ord från: Linnea Sjöström

Härlig bild!:) Hoppas dagen blir bra, vore kul om du tittade in och kommenterade vad du tycker om min blogg, mian bilder eller något annat.



Har igång massor med fina tävlingar i bloggen. Kanske något för dig? Värt att kolla! :) http://linneaasjostrom.blogg.se/category/tavlingar.html



Ha det bra!

2011-03-15 @ 14:30:11
URL: http://linneaasjostrom.blogg.se/
Ord från: mia

sv: tack, jag hade det underbart i göteborg, ville inte hem :)



Ja usch, jag vill också använda min vårjacka nu. Man känner sig så stor och klumpig med vinterjacka :P



Hade du en bra helg? kram

2011-03-15 @ 14:50:22
URL: http://amoramizade.blogg.se/
Ord från: Linnea

Visst är det helt underbart hur vädret påverkar ens humör! Ja, jag jobbar faktiskt på Liseberg, kanske har sagt det innan? Det är hur svårt som helst att få in en fot där men jag hade en väldig tur och lyckades få en behovstjänst genom mammas kompis när en avdelning hade dåligt på folk en höst, sen dess är jag kvar. Det verkar vara hur svårt som helst att ens få komma på intervju nu när så många söker, har själv kompisar som sökt flera år utan att få komma på intervju. Ett tips till nästa gång är att skriva något som verkligen verkligen sticker ut. Vet en kille som sas ha det bästa brevet någonsin och han rimmade rakt igenom, kanske kan vara till lite hjälp :)

2011-03-15 @ 15:01:33
URL: http://ehlskling.blogg.se/
Ord från: Mia Olsen - ätstörd {anorexia nervosa}

SV:



Tack så mycket!



Du med faktiskt. :)

2011-03-15 @ 16:41:53
URL: http://marslammet.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0