Det ska göras bröllopskort

Eftersom jag inte hade ork att vänta på bussen som går hela vägen hem, hoppade jag på en annan som i alla fall stannar på en hållplats med rimligt gångavstånd från hemmet. När jag ändå befann mig där, tänkte jag kika in lite snabbt i hobbybutiken som ligger i närheten. Lite snabbt blev det, men med mig hem fick jag dock materiel för en hundralapp. Alltid kul att få nya idéer och införskaffa nytt materiel till kortmakandet.


Dagens inköp (läs mer nedan).

Pärlorna var inget planerat köp; jag har en likadan karta, men med pärlor av blå nyans. De pärlorna har verkligen gått åt och när jag nu hittade en karta med andra nyanser, passade jag på att köpa den. Dekorationer på nål kan alltid vara bra att ha. Jag har svårigheter med att veta hur jag ska dekorera korten med dem, men jag övar och hoppas att jag får användning för inköpet. Dessutom var det billigt, så varför inte... Stämpeln med texten "Till Brudparet" och de röda rosorna var dock välplanerat. Det ska nämligen göras bröllopskort framöver. Inte för att jag vet hur det kommer att gå, eftersom jag bara har gjort ett kort tidigare, men jag tror det ska gå bra. När man har rätt materiel och inspiration brukar det bli ett lyckat resultat. Löven som ger en känsla av höst var en lycka att hitta! Senast i helgen skapade jag ett kort med löven (kortet kommer att publiceras i helgen) och jag är nog lite förälskad i just dem. De är så fina att sätta på kortet och man måste nödvändigtvis inte ha rosor eller andra blommor i kombination. Det är kanon! Därför blev det två buntar, när jag ändå var igång. Jag är nöjd och ser fram emot att skapa mer. Bröllopskorten blir en utmaning, men självklart också ett rent nöje att få göra.

Kika gärna in Mitt Kortmakeri!


Läsarnas Ord
Ord från: lovisa

sv: godkväll:)

2011-03-30 @ 19:55:08
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Ord från: Malin **

SV: Ja, precis! :)

Men sen insåg ´jag att mitt förra koppel inte alls skulle passa rent färgmässigt, så då var jag ju tvungen att köpa ett koppel också. ;)

2011-03-30 @ 20:43:59
URL: http://honest.blogg.se/
Ord från: Viktkamp

kommer du klara bra =) Tro på dig själv bara så klarar du allt!

2011-03-30 @ 21:39:35
URL: http://viktkamp.webblogg.se/
Ord från: Sandra

Åh vad fint! :) Och kul att köpa hem lite nytt pyssel.



SVAR: ÅH tack så mycket!



Jag tror också vi alla är egoistiska innerst inne, vi sätter oss själva första och varför ska man inte det? Okej, man ska tänka på sin omgivning också och vara omtänksam men man måste ju få tänka på sitt eget bästa också. Eller hur? Sen tror jag som du att vi hellre ser till oss än till att ta på oss alla världens problem, vi skulle gå under.



Kram

2011-03-31 @ 00:05:17
URL: http://lilleput.blogg.se/
Ord från: camilla

Åå hoppas du får ihop några fina kort D



Ajjamen, en liten del utav frukosten iaf :) älskar frukost, absolut bästa målet på hela dagen :D



Gjorde ni? vad häftigt hehe :) ska kika in kärlekslivet då :D



Hoppas du får en kanondag :D

kramis

2011-03-31 @ 07:48:49
URL: http://resanupp.devote.se
Ord från: MEULLERPHOTO

sv: Tack så mycket :) <3



Åh vad fint :D

2011-03-31 @ 09:00:56
URL: http://meullerphoto.blogg.se/
Ord från: Anniepiie

Åhh va roligt att du hittade så mkt bra och fint för så lite! ;) SV: Jaa, det är gutt, skinnjackan kan man ha länge nu innan det blir för varmt för den oxå! :P ha en bra dag. :) Kram

2011-03-31 @ 09:46:08
URL: http://anniepiie.blogg.se/
Ord från: Mammabea

Det är så kul att följa ditt kortmakeri och se hur det utvecklas. Du gör stora framsteg snabbt! Kram

2011-03-31 @ 13:52:37
URL: http://mammabea.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0