Tre resecheckar


Tre resecheckar från Västtrafik.

Det har gått tre månader på det nya året (som kanske inte är så nytt längre...) och jag har redan skickat in minst fem resegarantiblanketter till V
ästtrafik
. Deras kollaktivtrafik fungerar inte, så enkelt är det. Idag fick jag tre resecheckar á 50 kronor och har nu en sammanlagd summa på 250 kr. Det är nästan det samma som att Västtrafik betalar halva mitt fritidskort, som jag ska köpa i sommar. Skamligt? Nej, inte särskilt. Västtrafik har bara gjort det enkelt för sig. Att ha en fungerande kollaktivtrafik kostar mer, så varför inte bara ge en femtiolapp här och var. Dessutom slipper de ju betala psykvården för de mest utsatta resenärerna. Det hade blivit himla dyrt... Detta företag lyckas aldrig komma undan.


Läsarnas Ord
Ord från: Pia

Sv: Tack :D Jo, böckerna skulle nog passa för poesi, men jag + poesi = väldigt dålig kombination xD så den idén är det nog bäst att jag står över x)



Vilken lyx om ni knappt har nån snö kvar. Jag tycker nog om snö, men nu räcker det. Jag tror att vi till och med kan ha fått 10 cm sen i går morse :S + all den snö vi hade från förr. Det räcker nog en tid tills snön har försvunnit.



Din "regel", om man kan kalla det för det, låter bra. Det är ju egentligen det man fått höra sen liten; behandla andra så som du själv vill bli behandlad.



Jodå, min kväll har nog varit riktigt bra. Jag har bara suttit hemma och tagit det lugnt, ibland är det väldigt skönt. Men nu har jag blivit uttråkad så därför roar jag mig med att terrorisera en kompis som jag chattar med. Tur att kompisen är van vid att jag kan bli lite hyper, hon fick stå ut med det x-antal gånger förra året då vi delade lägenhet.



Hur har din egen kväll varit?



Kram!

2011-03-11 @ 22:43:09
URL: http://xmoonlightshadowx.blogg.se/
Ord från: LADY UMBRELLA

allt bra? :)

2011-03-11 @ 23:31:55
URL: http://ladyumbrella.blogg.se/
Ord från: Dilan D

hihi gött att du fick resecheckar iallafall :D <3

2011-03-12 @ 00:01:03
URL: http://dilaanisme.blogspot.com
Ord från: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Det är så dåligt när kollektivtrafiken inte fungerar! Jag har dock aldrig tagit mig i kragen och skickat in några lappar.. borde göra det! Sj strular alltid!



sv: Jag är också obekväm i bikini men är det varmt och sommar, sol och bad har man nästan inget val. ;)

kram

2011-03-12 @ 00:41:12
URL: http://adaras.se
Ord från: Sandra

Jo men det är ju så, betalar de "friresor" så tjänar de mer på det. För då blir det inte lika mycket gnäll liksom. Dyrare och svårare att åtgärda saker och tng.



Svar: Jo det känns mycket bättre idag.



Tack så mycket, jag älskar den verkligen :)



Hihi så länge man kan gå i klackarna så är det väl okej då men ändå. Snö + mars går inte ihop!



Kram

2011-03-12 @ 00:58:37
URL: http://lilleput.blogg.se/
Ord från: paulina

men det var ju himla bra gjort av dig!



och tusen tack för de fina orden, degår rakt in i hjärtat snalla du!

kram

2011-03-12 @ 05:15:53
URL: http://paulinabladh.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0