Efter en utmattande helg

Jag var så himla trött i helgen att jag knappt orkade hålla mig vaken. Arbeta från sju på morgonen till eftermiddagen. Dessutom var ju allt nytt för mig, vilket gjorde att extra energi var nödvändigt. Och att gå upp tidigt under helgen var tydligen inte min grej. Usch och fy, det var riktigt segt. Men jag är morgonmänniska, så det gick hyfsat. Värre var det, när jag kom hem. Då var jag tvungen att sova någon timme, för att ens kunna fungera mänskligt. Igår kväll kände jag dock att energin hade kommit tillbaka (efter hemkomst och en timmas sömn) och det tillfället utnyttjade jag och fick under kvällen skapat ett kort.


Baksidan på det nyaste kortet.

Det känns skönt att lusten fortfarande sitter i. Förra helgen fick jag sålt en hel del kort, vilket gjorde att saknaden efter de sålda korten gjorde mitt skapande passivt. Men nu är jag igång igen. Det är som vanligt; kreativitet finns med mig hela tiden, men ibland har jag svårt att uttrycka den. Håll dig uppdaterad om mina nya kort!

Efter en utmattande helg med arbete och för lite sömn ska jag nu försöka ta mig samman och bjuda er på inlägg. Livet går ju vidare - trots alla motgångar, lyckostunder och vardagsbekymmer. Hoppas att ni mår bra.


Läsarnas Ord
Ord från: Mammabea

Det är verkligen tungt att börja arbeta sådär när vanan inte finns! Men det är bara bita ihop! Grattis förresten. Kramar! <3

2011-05-30 @ 18:27:30
URL: http://mammabea.se
Ord från: JE Ögonblick & Känsla

SVAR: Åh tack, kram :) <3

2011-05-30 @ 20:35:24
URL: http://ogonblickochkansla.blogg.se/
Ord från: Tessie

Du är duktig du som står i och sliter, slit dig inte sönder och samman bara. ingen som tackar dig för det iaf!! Men du är duktig gumman <3



Sv: ja, jag har lite kunskaper om det ena och de andra. Tycker om att baka, samt att laga mat. en vacker dag kommer du få smaka och hjälpa till ska du se! :)



kramar

2011-05-30 @ 21:24:02
URL: http://curves4all.wordpress.com/
Ord från: LIENE

Tack så jätte mycket fina du:D

2011-05-30 @ 21:46:31
URL: http://lienes.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0