En osläckbar fetisch


Punschrullar

På frågan om det finns det något som jag verkligen missbrukar, är punschrullar ett rätt bra svar. Jag älskar punschrullar! Förr var dessa rullar (eller dammsugare med ett annat ord), något som jag inte alls föredrog. Min åsikt ändrades dock drastiskt, då jag förra sommaren smakade på detta magiska bakverk. Begäret och längtan efter fler har kommit de senaste månaderna, då jag har konsumerat orimliga mängder. Jag har inte direkt försökt att bli av med mitt nästan intill beroende, men om jag la manken till skulle det vara svårt. Punschrullar med mjölk är så gott att jag inte finner ord. Punschrullar är för mig en osläckbar fetisch. Det tar vi ännu en rulle för!

Vad tycker du om punschrullar?


Läsarnas Ord
Ord från: paulina

hihi ååh va goda dom där ser ut ! ;)

2011-05-14 @ 17:12:26
URL: http://paulinabladh.blogg.se/
Ord från: Pia

Jag tror inte att jag någonsin har smakat på dammsugare...det har inte lockat så mycket, för jag gillar inte marsipan.

2011-05-14 @ 17:30:20
URL: http://xmoonlightshadowx.blogg.se/
Ord från: Ida

Jag ÄLSKAR dammsugare!!! Älskar mandelmassa och marsipan o sånt :-) Åt nog den godaste ever på ett bageri nyss. Den va nygjord och mjuk och krämig och helt perfekt! Ibland kan dom va så torra...

Men det är inte min favvokaka. Det är nog hembakta bullar eller blåbärsmuffins eller äpplepaj :P Svårt att bestämma. Jag har frossat i kakor varje dag i vlera veckor. Har sånt suuuug... Du är inte ensam!

2011-05-14 @ 17:34:00
URL: http://HTTP://FIGHTFORLIFE.BLOGGSIDA.SE
Ord från: Anna Katana

Tack, hade en mycket trevlig kväll igår (:



Tänkte att jag svara på frågan om när vi kan ses här. Torsdagförmiddag funkar perfekt för mig. Ska vi säga 11.30 vid statyn i brunnsparken? (:



Ha en underbar lördagskväll!

2011-05-14 @ 17:57:10
URL: http://annakatana.devote.se
Ord från: Erika

De är goda! Jag har aldrig provat att äta dem med mjölk till =)

2011-05-14 @ 17:59:43
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Ord från: Anonym

sv; Tack så mycket :)

2011-05-14 @ 18:05:49
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Ord från: Artemis

Jag tyckte de var jättegoda när jag kunde äta dem... Men jag var som du, missbrukade, och nu kan jag inte alls äta socker längre.

2011-05-14 @ 18:17:30
URL: http://kanjagblifrisk.wordpress.com
Ord från: Ida

Åh, vad sugen jag blir, jag älskar dammsugare :) synd att de inte går att köpa i Spanien!

2011-05-14 @ 23:42:45
URL: http://loveletterpapercuts.blogg.se/
Ord från: Anna - 15 år och kandidat till att bli lyssnarnas sommarpratare i P1

Oj jag tycker inte alls om dammsugare :P Har aldrig gjort det och kommer inte göra det nånsin tror jag. Jag är mer för kakor och gräddtårtor om man säger så :P



sv: ja måste verkligen skriva klart en roman till, för har så många andra romaner som jag måste få ner på papper! Hur går det med ditt skrivande? :)



kram

2011-05-15 @ 10:19:20
URL: http://annaanstensen.blogg.se/
Ord från: Artemis

Hej igen. Ja det är jättetråkigt (och jobbigt) att inte kunna äta socker när det är så mycket överallt... Det är svårt att säga precis vad som hände med mig men jag tror att kroppen klarar inte av att man äter för mycket socker, för ofta och under lång tid. Sen är det så klart mycket individuellt men att vara beroende av socker är inte så bra tecken enligt mig... Nu vet jag ju inte hur mycket just du äter, det är bara du som vet om det är lagomt eller om det är ett problem. Sött tycker de allra flesta är gott, inget konstigt där egentligen :)

Om du vill dock så finns det nyttigare alternativ till socker, jag brukar baka eget och gör egen glass och andra godsaker som jag sötar med dadlar bland annat (har en del recept och tips i min blogg och i mitt forum). Dadlar innehåller ju också sockerarter men det är inte samma sak som raffinerat socker som är helt tomma kalorier. Dadlar innehåller fibrer, vitaminer och mineraler plus att sockret i dem är inte i samma form som raffinerat socker (därför kan jag äta det).

Det var bara lite tips :) du behöver så klart inte avstå dina älskade dammsugare, jag kan tänka mig att man skulle kunna få till smeten utan socker men mandelmassan blir nog lite svårare ;)

Och ja, frågan om pillerätandet eller inte är inte så himla enkel alla gånger... Därför tycker jag det är viktigt att inte döma hur andra gör oavsett vad de väljer, ingen vill ju vara sjuk...

Hoppas du får en trevlig fortsatt Söndag! Kram :)

2011-05-15 @ 12:17:50
URL: http://kanjagblifrisk.wordpress.com
Ord från: Artemis

Alltså nu märkte jag att jag var lite otydlig... Jag menade att min kropp, efter år av sockerätande la helt enkelt av och klarar inte av det längre...

2011-05-15 @ 12:20:14
URL: http://kanjagblifrisk.wordpress.com
Ord från: Sandra

åhh ja älskar dammsugaren, enner punchrulle, finns ett ställe i sthlm som säljer dessa med en underbar kräm i åhh ums vad dem e goda.

2011-05-16 @ 12:50:06
URL: http://sandrags.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0