Eurovision Song Contest 2011 - Ryssland

Ikväll visas den andra semifinlaen av Eurovision Song Contest 2011. Jag ska i alla fall sitta bänkad framför teven; måste ju veta om Sverige går vidare! Min personliga åsikt om Eric Saades låt är att den är helt okej. En låt som är godkänd och kan spelas på radio, men som enligt mig inte förtjänar att vinna tävlingen. Det finns låtar som är bättre. Bland annat låten från Ryssland, som var med och tävlade i första semifinalen. Denna unge man med charm gick vidare till final, något som jag inte har något emot. Man kan hoppas att Eric Saades låt inte ses som en kopia, trots att det är svårt att undgå. Eric har jag dessutom blivit anklagad för att vara något i stil med "en billig kopia". Jag gillar hur som helst bidraget från Ryssland. Vad tycker du?


Rysslands bidrag i Eurovision Song Contest 2011.

Vi hoppas att det går bra för Eric Saade - och för Sverige! Förra året kom vi ju inte ens vidare till final (rättvist), därför skulle det vara extra kul om vi faktiskt fick en plats i lördagens final.



Läsarnas Ord
Ord från: lovisa

tackar:D

2011-05-12 @ 19:33:49
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Ord från: Rinki

Jag måste erkänna att jag verkligen har superdålig koll på allt det här! Jag har dock hört Saades låt och jag kan inte säga att jag gillar den, visst som du säger så kanske den duger på en svensk radiostation; men enligt mig så känns det lite pinsamt att skicka den som representation för Sverige, jag tycker att det fanns bättre bidrag. De här utländska som är med har jag noll koll på, borde kolla upp lite mer. Jag vet att min mamma skickade mig låten "Haba Haba", som jag tyckte var sådär. Vet du vilka som är med i semi ikväll?



Sv: Tack för dina fina kommentarer om mitt skrivande och mitt projekt, jag hoppas verkligen att jag kommer igång! Dock var det lättare, eller idéerna kom lättare, när jag skrev Fan Fiction. Det var som att då kunde man stötta sig på en redan skriven story, man hade en krycka och folk som följde serien visste redan vilka personligheter man försökte få fram när man skrev om karaktärerna.



Jag ser fram emot att få se ett kort gjort av dig till helgen då :) eller efter helgen kanske. Det verkar vara riktigt fint material som du har fått tag på, det kommer nog bli supervackra kort; som vanligt. Fint såhär till studenter och sådant.



Då ser jag till att hålla tummarna riktigt ordentligt för att du får jobbet på Värdshuset, men de borde ju inse att du är en klippa; den bästa de kan få för detta jobb! Du är ju så himla söt och har sådan himla fin personlighet också!



Ingen brådska, var mest nyfiken. Romeo och Julia är en superfin historia och jag kommer ihåg när jag läste den under Engelska B och jag total förälskade mig i språket; jag hade tidigare endast sett filmer och sådant, inte läst boken.



Du är stark som håller huvudet högt, det kommer nog att gå jättebra med både skolan och sommaren.



Puss och Kram!

2011-05-12 @ 19:45:59
URL: http://rhulth.wordpress.com
Ord från: Elin sandgren

Tjabba! Missa inte tävlingen på min blogg där du kan vinna en goodiebag fylld med produkter från Hawaiian Tropic värd flera hundra! :) http://lazybitch.blogg.se PUSSAR!

2011-05-12 @ 21:15:27
URL: http://lazybitch.blogg.se/
Ord från: Pia -Smilinggirls!

Är inte riktigt insatt, men alltid lika kul om Sverige är med! :)

2011-05-12 @ 21:57:59
URL: http://smilinggirls.blogg.se/
Ord från: camilla

Jag ser på eurovision jag med just nu :) om man jämför hans låt med de anrda så tycker jag absolut han e en av de bättre :) får ju hålla tummarna :D



ÅÅ tack :D de e så jobbigt med alla tankar som ska komma bara, men de funkar :)



Hur har du haft det idag?

Kramar

2011-05-12 @ 22:14:30
URL: http://resanupp.devote.se
Ord från: Modekatt

Yes han gick ju vidare men jag håller med dig att det är ingen vinnarlåt!Det finns flera andra låter som är bättre men det finns även såna som är mycket sämre än vårat bidrag :)



Ska ialla fall bli kul att se finalen på lördag :)

Natti natt

2011-05-13 @ 00:16:08
URL: http://modekatt.blogg.se/
Ord från: Sandra

Ja, det gick ju vägen för Sverige den här gången. Ska bli skoj att se hur långt det räcker på lördag :)



SVAR: Det är en enorm frustration. Jag vill gå vidare, då är det inte passande att han dyker upp utanför min dörr och vill "rätta till" det hela. Det är inte ett val egentligen, jag ser det som en självklarhet eftersom han redan har en familj som han kanske borde fokusera på. Jag menar jag känner att jag inte kan hjälpa att jag fått känslor för honom men jag kan göra ett val att inte agera ut de känslorna. Att han sen har problem är inte mitt fel!



Ingen fara :) Den var jättefin. Kram

2011-05-13 @ 01:55:25
URL: http://lilleput.blogg.se/
Ord från: MEULLERPHOTO

sv: Tusen tack ja jag hoppas det! :) Hur är det med dig?

<3

2011-05-13 @ 08:32:39
URL: http://meullerphoto.blogg.se/
Ord från: Lina

& det gjorde vi också! :D Jag tycker också den förtjänade en plats i finalen men att vinna, njae. Jag håller med dig där också! :)



Jag hatade däremot Rysslands låt. Han anklagade Saade för plagiat osv men sen är det han själv som har svenska låtskrivare, svenska koreografer, svenska dansare osv. han borde komma ner på jorden! Han är säkert bara avis! ;)

2011-05-13 @ 09:47:52
URL: http://linamedfamilj.blogg.se/
Ord från: emma

Tack så mycket!



Jag är inget jätte fann av Saade, men jag tycker bra mycket bättre om honom än Rysslands bidrag. :)

2011-05-13 @ 11:10:09
URL: http://emmadowntown.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0