Inte ens ett par svarta byxor kan jag få fram

Jag är sjuk och har varit det sedan veckans början. Gick hem från skolan i måndags, efter att ha varit på lektioner i endast någon timme. När jag kom hem vid lunchtid var jag så trött att jag knappt kunde stå upp. Benen bar inte och jag tvingade mig själv att sova bort större delen av dagen. Igår var också en långsam dag hemma, eftersom alla ansträngningar gör mig mer eller mindre andfådd. Att svettas och samtidigt frysa under en filt måste väl vara tecken på sjukdom..? Halsen gör också sitt och huvudet har gått i ren strejk vissa stunder.

Idag försöker jag dock ta mig samman. Oavsett sjukdom eller inte, hade det inte blivit någon fotboll för mig. Jag ska nämligen jobba min första dag på öns värdshus. Jag försöker få mig någorlunda klar för arbete, men just nu sitter jag mest här och gräver ner mig i en ihållande huvudvärk. Alvedon Brus nästa!
När jag ringde jobbet igår och fick reda på lite info, sa dem att det vore bra om jag kunde ha på mig något svart nedtill. Inte ens ett par svarta byxor kan jag få fram. Det beror dels på att två boenden inte har allt inkluderat, men också på att byxor i allmänhet är något jag helst undviker att köpa. Jag blir mest trött på mig själv, på omgivningen och på dagen i sig och all frustration slutar med att jag sätter mig på bussen hem - utan nya byxor. Men jag ska (med betoning på ska) köpa svarta byxor. Inte bara för jobbets skull utan också för min egen del. Jag gillar inte byxor, men svarta kan jag ha överseende med.

Huvudet bråkar, men jag försöker vara positiv. Det ska bli spännande att få jobba, innerst inne är jag förväntansfull. I helgen väntar mer jobb, men då blir det städning och andra sysslor tidigt på morgonen. Vad som väntar mig idag har jag ingen aning om. Önska mig lycka till!


Läsarnas Ord
Ord från: Twiggy♪♫♫

Kan du inte ha typ svarta leggings och ett längre svart linne istället för byxor, eller måste det vara just byxor. Jag äger nog inte heller några svarta byxor om man bortser från mjukisar eller ett par alldeles förstora svarta stuprörs jeans.

Hoppas du kommer på något.



Kram

2011-05-25 @ 11:06:49
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Ord från: Anna Katana

Tack (: Är lite smått nervös nu.



Och jag håller tummarna för dig för att det gå bra på jobbet idag.

Det går inte bra med svarta leggings och svart kjol, eller måste det vara byxor? Jag är ju inte heller någon byxmänniska (:



Kram

2011-05-25 @ 12:53:02
URL: http://annakatana.devote.se
Ord från: Rinki

Stackars dig gumman, jag hoppas verkligen att du snart mår bättre; det är jättejobbigt att jobba när man inte mår bra. Får du inte ha lite längre (och där med respektablare?) kjol och svarta strumpbyxor? Oavsett så kommer du nog att se jättevacker ut i svarta byxor ska du se!



Sv: Tack så jättemycket för dina positiva ord om mitt inlägg "om sanningen ska fram..."



Hur går det med korten?



Puss och Kram!

2011-05-25 @ 16:12:07
URL: http://rhulth.wordpress.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0