Några rader av sommar

Utkast från idag.

Att sprida glädje. Att våga le mot andra.
 Det är en viss känsla, det där; hur allt kan förändras på ett ögonblick. Och att våga hoppas på bättre tider, trots att nuläget ständigt hindrar ett leende från att blomma ut. Att kunna vara glad och se det fina i tillvaron.


Dansen 2 juli 2010

Blonda lockar som leker i vinden. En sol som värmer och förgyller. Musik som påminner och får mig att drömma. En tillvaro som får mig att minnas. Som på ett enda ögonblick trollar mig tillbaka till sommaren. Som bevisar att livet är fint, trots den mörka vinter som har varit. Ljus i tillvaron. Blonda slingor som leker. Som ger mig hopp om att sommaren snart är här. Återigen.

Jag nynnar på melodierna. På sångerna som jag kan och som påminner om livet. Om livet och en tillvaro som jag känner till den. Om förhoppningen om en varm sommar. Om kärlek och om en fin person. Om solen som bränner och om vindar som svalkar. Om ett hav som blänker, böcker som slits ut sida för sida och om snäckskal som samlas och sparas till en frusen tid längre fram. Om nyöppnade caféer, saft ute på altanen och en blå himmel som slukar min själ.  Saltvatten i mitt trassliga hår och en glass i sommarsolen. Det är sommar. Trygghet på en plats jag kallar livet. En tillvaro utan obegripliga konstruktioner.


Läsarnas Ord
Ord från: Mammabea

Vilken härlig text!



Vad använder du för kamera? Du lyckas alltid få till bilderna så bra!

2011-05-05 @ 18:01:34
URL: http://mammabea.se
Ord från: Mimmi

Jättefint skrivet :)

Kram till dig ♥



2011-05-05 @ 18:15:07
URL: http://mimzzan.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0