Årets första jultag

Det är exakt en månad kvar till Julafton. I väntans stund försöker jag ta mig tiden att göra julkort och tags med inspiration av högtiden. Än så länge är en tag gjord och den ser ni här nedan...


Ny tag - julinspirerad!
Redigering: ökad detaljrikedom


Läsarnas Ord
Ord från: Anonym

Ja, nu är det verkligen inte långt kvar.

2011-11-24 @ 11:51:44
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Ord från: Elin

Det tråkiga med att det snart är jul att det ännu inte finns en snöflinga varken i luften eller på SMHIs karta. Den sträcker sig TIO DAGAR framåt.



Jag tror att jag förstår ja. Att plugga är vansinnigt krävande egentligen, oavsett om man har lättare eller svårare för det, även om det är mindre krävande för de som har lättare. Men det tar tid, energi, många hjärnceller. Det är hälsosamt att få paus i att förbruka allt det på skola. Tycker i alla fall jag. Så du gör nog rätt i att ta det om något år.



Okej. Som jag brukade göra då. Var inte troende särskilt länge, gick mest för att det var en sån trygg plats att vara på. Någonstans där jag var omringad av glädje.



Vad gör du idag?

kramar

2011-11-24 @ 13:43:14
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Ord från: Patricia♡

Jo men sådär som du skrev era regler tror jag våra gick också:) Och om det var någon som var utan paket så fick den ett av den som hade flest.



Tack gumman.

Hoppas du har en bra torsdag!

2011-11-24 @ 15:15:53
URL: http://patriciac.blogg.se/
Ord från: Elin

Det är verkligen skrämmande. Ja jag tror på en vit jul. Vi är ändå i Sverige, i december kan det inte vara för varmt för att det inte ska vara snö. har ni haft jular utan snö?



Kyrkan var min trygga punkt när allt annat försvann, men när jag som mest behövde hjälpen var jag inte välkommen längre. Kyrkan trodde jag alltför gott om för att den skulle få en ny chans när de insett hur hårt jag tog det och hur sviken jag kände mig.



Brukar vara så, när man inte har skola har man så himla mycket att göra som man inte tar sig tid att göra annars, problemet är bara att ta tag is ig själv och göra det också.

Här händer inte mycket.

Tvättar är väl allt.

kramar

2011-11-24 @ 15:44:22
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Ord från: Elin

Samma här. Var en jul då det var snö inne i skogen, men eftersom vi bodde nära skogen så såg vi alltid snö, men helt utan har vi nog aldrig varit. I alla fall inte här i Västerås. Inte hos farmor heller, där vi brukar fira jul.



Du har rätt, sviken kommer mana alltid bli. Men av kyrkan trodde jag inte, jag hade lagt ner hela min trasiga själ i att jobba där uppe i Rättvik, jobba för kyrkans sak, visa omvärlden att trots att tron är en gammal företeelse är den fortfarande aktuell och har mycket att ge till den enskilda individen. Tyvärr fick jag då också en del negativt. De lovade mig att alltid stanna där, alltid dela Guds närhet med mig. Som sagt fick jag inte enbart trygghet av det, jag var inte längre välkommen i Guds hus och det är ett svek jag aldrig kommer förlåta. Jag är egentligen en förlåtande människa, är inte särskilt långsint eller trycker på gamla besvikelser, men just här trodde jag bättre om kyrkan. Jag trodde på dom, trodde på Gud.



haha, ja, tvätthögen har en tendens att bli väldigt hög och stor om man inte tar det lite vartefter.

hur går det för dig, fått något gjort?

kramar

2011-11-24 @ 16:15:07
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Ord från: Anonym

SV: lite, lite...men inte så mycket. ;) Blir mer stressad över andra saker just nu...

2011-11-24 @ 17:02:30
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Ord från: Elin

Jag har egentligen haft en bra uppväxt, ända fram tills jag verkligen började må dåligt, ätstörningen och det bipolära har funnits i många år, men inte förrän 05 började det märkas utåt och blev påtagligt. 07 brast allting i skolan, jag föll ihop började gå ner i vikt och till slut insåg också mamma och pappa att det inte var vanliga tonårsproblem och till slut orkade jag inte mer så jag frågade vänner uppe i Rättvik (där ligger vår stora kursgård så de flesta inom stiftet har varit där någon gång). Jag hade varit där väldigt mycket under 05, 06 och 07. Först min konfirmation, sen jobbade jag som assistent i ett år och som ledare i ett år. Det var väldigt mycket utbildningar där uppe så för min del kändes det rätt självklart att jag skulle få vara där dem två veckorna innan jag skulle åka tll Brasilien, där tänkte jag ha min omstart liksom så fram tills dess kände jag att jag kunde få stöd och få känna närhet till min tro och luta mig mot den eller vad man ska kalla det. Efter tre dagar ville de inte längre att jag skulle vara kvar för de kunde inte ge mig något stöd utan att det inte var en fråga om tro eller om stöd från Gud utan en fråga om att jag skulle ta tag i mig själv. Min plan var att ta paus från livet i två veckor och börja om. Det gick ju sådär. De ville inte att jag kom tillbaka. Alls, jag hörde inte hemma inom Svenska kyrkan.



Djur är fantastiskt rogivande faktiskt så förstår att du somnade med sötsaken. Har ni flera katter?



Stockholm redan igen? Tröttnar du inte på tåg? Jag åkte i och för sig var tredje, var fjärde vecka till Gbg härifrån.

kramar

2011-11-24 @ 17:46:26
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Ord från: Erika

Härligt att tiden går så fort faktiskt :)



sv: Ja men precis, ibland är det helt okej!



Brukar inte göra julklappsleken så ofta, men vi brukar följa de "vanliga" reglerna :)

2011-11-24 @ 18:13:02
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Ord från: Erika

Ja, tänk att det är en månad kvar till julafton!

2011-11-24 @ 19:25:40
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Ord från: Linda

jaa :( kram

2011-11-24 @ 20:45:15
URL: http://liindaantonsson.blogg.se/
Ord från: Olivia - drömmen mot att bli fotograf

så himla fint :D



sv: tusen tack :D

kramis♥

2011-11-24 @ 21:09:58
URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
Ord från: Patricia♡

Det är klart man ska vara snäll på julen. Så ni låter inte den stackaren som kanske blir utan paket få något? haha.



Jo, min dag har varit okej den också. Tråkig och tröttsam, men överlevnadsbar:)



Kramar

2011-11-24 @ 21:21:23
URL: http://patriciac.blogg.se/
Ord från: Elin

Sex verckor kan i och för sig vara en lång tid så förstår att ni tycker det är bättre att ni ses en gång emellan. Har ni åkt så ofta länge?



Jag blev helt chockad. Det var min trygga plats liksom, som jag trodde jag skulle få fortsätta ha att tro på och som fick mig att må bra.



Har du vuxit upp med katter?

kramar

2011-11-24 @ 22:46:19
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Ord från: Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]

Sv Jorå, jag har sovit bort hela kvällen så nu väntar man på morgondagen istället ;) Ska du göra nåt kul?

2011-11-24 @ 22:52:03
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Ord från: Rinki

[Om ditt inlägg]

Wow, ett jättevackert kort tycker jag! Jag blir faktiskt lite julinspirerad nu. Du är så otroligt duktig och jag hoppas att du kan få en del sålda också.



[Svar på din kommentar till mitt inlägg]

Jag tycker ändå att första filmen är väldigt bra. Som sagt så är jag ett större fan av böckerna, speciellt den första. Som jag skrev i inlägget så blev jag så fascinerad av hennes böcker eftersom det var bland de första böckerna som jag fastnade för som ändå var fantasyböcker. Jag gillade att de ändå var så mänskliga och när jag började läsa första boken då hade det ännu inte blivit en sådan stor Hype av det hela; jag fick ha boken i fred om man säger så. Plus att när jag läste den så hade jag pojkvän, samtidigt som jag började bli intresserad av en annan kille...så jag kände igen mig så starkt i Bellas karaktär, trots att de jag var intresserade av varken var vampyr eller werewolf. Hehe. Nåja, det låter kanske lite löjligt, men tror att det var det som gjorde att jag fastnade. Sedan så tyckte jag att Robert Pattinson verkligen gjorde ett superjobb i första filmen, han såg ut precis som jag hade tänkt mig att Edward skulle ha sett ut. Men det var också innan han blev ett allmänt objekt, som alla småtjejer sedan blev förälskade i. Nu är det inte lika roligt längre, om man säger så.



Tack så jättemycket för att dina peppande kommentarer kring mitt skrivande. Jag kan fortfarande inte tänka mig att jag har vidare bra journalistförmågor, men det värmer verkligen att få höra det från andra! En dag kanske jag kommer att inse att jag ändå är det. Trots att jag frilansar och skriver riktiga artiklar, så känns det så ofattbart och som att "vem som helst kan ju skriva såhär".



Jag är jätteglad för din och Rs skull! Jag hoppas verkligen att er jul blir jätte-super-bra! Det som hände mig förra julen var att jag och mamma började bråka om min laktosintolerans, jag tyckte att hon inte förstod att väldigt lite (som när det är spår av mjölk i saker och ting) påverkar mig. Medan hon såg det som kritik mot henne och att hon verkligen hade försökt att göra allting laktosfritt och att jag bara klagade. Det blev en alldeles för stor grej av något som inte var stort. Kändes väldigt dumt efteråt, men men så kan det bli ibland. Julen stressar upp folk ibland, hehe. Sedan så var inte min pappa hemma heller, han var utomlands, så tja...det var inte julstämning som det skulle vara, inte på samma sätt i alla fall. Sedan skulle jag stressa vidare till E (och där jag faktiskt bor) på julaftonseftermiddagen/kvällen och det blev bara lite väl mycket alltihop. Men den här julen ska det bli bättre, det ska jag jobba på ;).



Puss och Kram på dig!

2011-11-24 @ 23:13:49
URL: http://rhulth.wordpress.com
Ord från: DONKEN- Vince & Doas Morsa

och med en riktigt snygg uppocknervänd skjortkrage längst ner med. ohh, så himla snyggt! :P

2011-11-25 @ 05:35:15
URL: http://donkens.blogg.se/
Ord från: Linda

Åh tack :'D jag gillar din blogg ja :D hoppas allt är bra kram

2011-11-25 @ 10:07:47
URL: http://liindaroos.blogg.se/
Ord från: Anonym

Vaaa? Gillar du inte Grynet? :P

2011-11-25 @ 12:23:41
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Ord från: anniepiie

åhh så tjusigt kort, duktig du är! :D SV: jag lär nog fira julen med familjen som vanligt hos mormor! :) Kram

2011-11-25 @ 21:12:31
URL: http://anniepiie.blogg.se/
Ord från: Gabriella

SV: Åh tack fina du!

Jag har haft en underbar först praktikvecka o hoppas på att nästa blir lika fin. Har lärt mig massor!

Känner med dig, jag brukar inte heller känna nån hets inför julen. Men när en julkänsla väl infinner sig är det rätt trevligt=) Som idag på min praktik så hade de storsjung med julsånger o det bidrog en hel del också=)

Bra att det gick bra på jobbet, men trist att sömnen blev lidande! Är svårt det där med sömn om än det är så viktigt.

Hoppas du får en riktigt mysig första adventshelg! Kram

2011-11-25 @ 21:33:00
URL: http://elephantzoul.blogg.se/
Ord från: Anonym

Jag har gjort en lösenordsskyddad blogg om mig själv så om du har lust att läsa den så har jag skickat kod och sånt i mail. ;) kram

2011-11-26 @ 01:06:50
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Ord från: Lorissa Lovebomb

Håret växer för fullt :D jag är så lycklig över det!

2011-11-26 @ 13:24:12
URL: http://lorissalovebomb.se
Ord från: november - den annorlunda saken

önskar att jag och du var vänner på riktigt ... du verkar som en underbar person. <3

2011-11-27 @ 11:24:10
URL: http://detvackralivet.devote.se
Ord från: Tessie

Super fint, som vanligt!! :)



Sv: Tack så mycket, de känns skönt och spännande!

Nej vi har ingen ugn, det blir nått vi får köpa senare när det börjat rulla in pengar..

2011-11-27 @ 14:53:12
URL: http://curves4all.wordpress.com/
Ord från: Patricia♡

Fast vi öppnar inte paketen fören leken är helt slut, så ger man bort ett paket till den som blev utan kanske man faktiskt ger bort det bästa utan att man har en aning om det:D



Jag, pappa och sambon har myst idag, men vi skulle ju druckit glögg, men det glömde vi!:(

DU?

Kram

2011-11-27 @ 17:39:57
URL: http://patriciac.blogg.se/
Ord från: Elin

Okej, låter vettigt, även om jag inte begriper hur ni lyckas orka hålla ut tiden emellan det att ni ses.



Har blivit sviken och blivit av med tryggheter så många gånger att jag oftast inte låter någon komma nära igen.

kramar

2011-11-27 @ 17:55:47
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Ord från: SAGA

Hej, allt bra?:)

2011-11-27 @ 17:57:40
URL: http://sagal.blogg.se/
Ord från: Olivia - drömmen mot att bli fotograf

sv: ja, de är bra :D

Pyssla du mycket till jul ofta eller?:D

kramis♥

2011-11-27 @ 18:28:55
URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
Ord från: emma

Hoppas du har haft en bra första advent!

2011-11-27 @ 18:59:09
URL: http://emmadewi.blogg.se/
Ord från: martina

kikar in och önskar dig en fin kväll :)

2011-11-27 @ 19:38:49
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Ord från: DONKEN- Vince & Doas Morsa

det tycker jag absolut! Jag tror att när man är pysslig, så ser man lättare detaljer på andras verk också. Tror du inte det? :P



jag har testat det där med att man drar upp en flik o sätter fast med en brad. om du fattar hur jag menar? Att ett hörn liksom är nästan som ett "hundöra" som man inte fick göra i lånebövker i skolan, haha..

fast inte vikt, utan bara rullat.



blir himla snyggt. Jag tyänkte testa göra bröllopsinbjudan i linande, med skjortkrage o rosett som ett brudpar liksom.

Japp, prova ska jag iaf, sen får vi se om jag har det själv, eller säljer, haha :P

2011-11-27 @ 20:52:27
URL: http://donkens.blogg.se/
Ord från: DONKEN- Vince & Doas Morsa

nopes, ingen ask. hihi! Jag ska göra klart den, sen visa vad det är för nåt. :P

2011-11-27 @ 20:53:27
URL: http://donkens.blogg.se/
Ord från: Novembersara.

SV: Ja det känns skönt att allt går bra, hoppas det fortsätter så :)

2011-11-27 @ 22:13:32
URL: http://novembersara.blogg.se/
Ord från: MISS ALICIA

Hej!



I nätbutiken missalicia.se hittar du accessoarer för dig och ditt hem. Perfekt för julklappsshoppingen!



Vänliga hälsningar,

Miss Alicia



PS. En ADVENTSKALENDER med fina priser pågår just nu på vår Facebooksida: http://www.facebook.com/pages/Miss-Alicia/118723208236702

2011-11-27 @ 23:19:42
URL: http://missalicia.se
Ord från: Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]

Sv Okej, allt bra ikväll då?

2011-11-27 @ 23:51:48
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Ord från: kaffehörnan

Nu går det fort till jul

Vad fint kollage till headen



Ha en fin måndag

2011-11-28 @ 01:07:34
URL: http://www.kaffehornan.se
Ord från: Caroline

HAH, jag har redan skrivit mina julkort! känns egentligen alldles för tidigt men ah, bättre sent än aldrig liksom ^_^

2011-11-28 @ 01:14:36
URL: http://carolinenorling.blogg.se/
Ord från: Patricia♡

Man behöver ju inte direkt fira första advent. Var ni hos dig på ön? Stormigt som tusan då väl? Bara här trodde vi att rutorna skulle krossas.



Kram

2011-11-28 @ 09:40:45
URL: http://patriciac.blogg.se/
Ord från: Alinas foto

sv: tack så jättemycket! :)

kram

2011-11-28 @ 09:42:43
URL: http://alinasfoto.blogg.se/
Ord från: Marie

Ohhh vilket fint kort du gjort =D



Ohh man tackar, det glädjer mig att höra



jag bor i dalarna

2011-11-28 @ 10:41:21
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Ord från: SAGA

Sv; Låter bara bra!

2011-11-28 @ 15:37:46
URL: http://sagal.blogg.se/
Ord från: eva

vaaaa fint!!! ;)

2011-11-28 @ 16:55:10
URL: http://evapinglans.webblogg.se/
Ord från: Elin

Ni är bra kloka ni, eftersom ni klarar av det så här menar jag. Blir det inte ovant sen när ni flyttar ihop, när nu det blir?



Är så feg, blivit sviken så många gånger, är trött på att ständigt kämpa för minsta lilla sak.



Vad händer för dig i veckan?

kramar

2011-11-28 @ 17:01:16
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Ord från: Mimmi

På jakt efter den perfekta julklappen?!! klicka in på hemsidan eller kontakta mig för erbjudande! =D

Http://www.Luffys.se

2011-11-28 @ 17:16:08
URL: http://ameei.blogg.se/
Ord från: camilla

Va+ varför får du inte äta choklad varje dag för att du har skiljda föräldrar? jag lovar att äta choklad för dig också hihi :)



Hur mår du idag? haft en bra dag? kramis

2011-11-28 @ 18:32:28
URL: http://resanupp.devote.se
Ord från: Det vackra livet

svar: jag bor i stockholm, dudå? :o



nae, detta är bara min gamla blogg, alltså jointherevolution, baar det att jag ändrat adress och design. x) o nu är det jag o en kompis som driver bloggen. :P



haha, det där med länken i min meny ... haha du har varit länkad där väldigt länge, typ ända sen skolan började. så att jag kommer ihåg att kolla på din blogg, för jag är inte så bra på att minnas namn och så. så om du är länkad är det lättare för mig att bara klicka och komma till din blogg. ^^ <3

2011-11-28 @ 22:25:03
URL: http://detvackralivet.devote.se
Ord från: Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]

Sv Låter bra det :) Hoppas att du får en underbar dag, för det tänker jag ha - snart dags att föda barn nu ;)

2011-11-29 @ 03:58:12
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Ord från: camilla

Tack så hemskt mycket :D



Hur mår du idag? några speciella planer?

kraam på dig

2011-11-29 @ 07:07:32
URL: http://resanupp.devote.se
Ord från: anniepiie

Det var pasta med svampsås! :) himla gott tycker jag! jaa, julkort kan man ju alltid skicka och roligt att få egengjorda! :) Kram

2011-11-29 @ 18:32:04
URL: http://anniepiie.blogg.se/
Ord från: kaffehörnan

Jaså du är så pysslig tjej, ser bra ut

2011-11-29 @ 20:01:27
URL: http://www.kaffehornan.se
Ord från: Eleonore

ÅH så fint julkort! Hoppas det blir fler juliga kreationer :D

Tack för tipset vännen men skrev om när programmet startar för ett par veckor sen redan! Men det är toppen att ha dig som påminner mig ifall jag glömt :D

Vi hade det fint i Göteborg men dessvärre var det väldigt regnigt! Men vi hade det toppen iaf!

Kram

2011-11-30 @ 10:22:56
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0