Den omtalade båten

Du som har varit med ett tag kanske minns att jag vid flertalet tillfällen har visat bilder på en viss båt. Den ligger där vid bryggan och är nästan alltid ensam. Men trots det verkar den ha funnit harmonin. Jag blir alltid lika förundrad, när jag ser den ligga där - oavsett årstid.


Den omtalade båten, morgon i september 2011.

Se bilder från tidigare tillfällen, 2010 och 2011.


Läsarnas Ord
Ord från: camilla

Den kommer jag ihåg att du visat förr, det ser mysigt ut tycker jag :)



Tack snälla du<3

fyy då segt med förkylning, du får krya på dig en massor :)

själv mår jag bra, lite huvudvärk efter skoldagen men de får gå :) e lite nervös inför seminariet imorn :/



Nää absolut inte, någongång ibland kan de va skönt med inställda lektioner men då ska man få reda på det i tid tycker jag.



Ha en fin kväll

kramar<3

2011-09-27 @ 18:40:16
URL: http://resanupp.devote.se
Ord från: Erika

Så fin bild, den ser fridfull ut.

2011-09-27 @ 20:40:11
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Ord från: AnnaWK

Sv: Jag tänkte ha mina papper till diverse kort och layouter som jag vill ha den där lite gammaldags stilen på. Istället för att köpa designpapper som ser gammalt ut så gjorde jag mina egna liksom ;)



Lyckades faktiskt hitta ett blad som att fast under min skärmaskin så jag kunde byta ut det ändå. Så nu ska jag bara gå tillbaka med de andra. Och pappersblommor kan jag aldrig få för många av, använder dem på vart enda kort jag gör nu för tiden.



Kram

2011-09-27 @ 22:15:34
URL: http://annawk.blogg.se/
Ord från: Rinki

Jättefint kort!



Jag hade för mig att jag skrev ett inlägg till dig angående din senaste kommentar till mig, men det kanske jag inte hade gjort?



Sv: Jag älskar verkligen dina kort och jag hoppas verkligen att försäljningen framöver kan gå med fart, kanske när du har mer tid till sådant, för du är verkligen talangfull! Det är så många som önskar sig lite personligare kort, sådant man har svårt att hitta i affärer, så jag tror verkligen att du har en marknad liksom. Kul att jag inspirerar dig :).



Jag slösar ibland också, köper saker som jag inte är helt hundra på och sedan, vips är det för sent att lämna dem tillbaka. Jag har ångest lite över att jag har köpt höstskor som kostade väldigt mycket (799) och sedan lite småsaker här och var, det blir mycket i slutändan.



Tack, du får alltid höra av dig till mig ifall det är något jag kan hjälpa dig med också. Det är jobbigt att det börjar bli mörkare och för mig känns det som att tiden går så himla fort. Jag har min första tenta imorgon och jag känner mig supernervös och vet inte riktigt vad jag ska göra. Men ska nog försöka sova nu och slappna av lite, försöka är nyckelordet dock!



Puss och Kram på dig!

2011-09-27 @ 22:21:15
URL: http://rhulth.wordpress.com
Ord från: anniepiie

Riktigt fin bild! :D SV: jaa den gör ju det, vill inte ha vinter... Men men så är det! :P Fikan var jättegod, hoppas att du får en bra dag nu! :) kram

2011-09-28 @ 09:06:49
URL: http://anniepiie.blogg.se/
Ord från: Anna Katana

Fin bild. Ser ut som båten har det riktigt lugnt och fridfullt.



Läst igenom dina inlägg, känns inte som du mår så strålande nu :( Hoppas det känns bättre för dig snart.



Kramar

2011-09-28 @ 12:21:55
URL: http://annakatana.devote.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0