Hösten bjuder på en förkylning

Det är inte bara höstdepressionerna man måste ta sig igenom. Också ett huvud tungt som sten tvingas man släpa runt på. I alla fall jag. Redan i söndags kände jag den där kliande känslan i halsen och sen dess har det bara gått utför. Jag trodde att jag hade nått min förkylnings topp, men i morse tog jag tillbaka den hypotesen. När jag vaknade vid fem, snurrade världen kraftigt. En timme senare gjorde jag ett nytt försök att kliva upp, eftersom klockan skrek så förskräckligt. Jag tog mig till skolan och framåt förmiddagen mådde jag faktiskt helt okej. Det har varit en effektiv dag i skolan, kanske för att jag är medveten om att det måste vara så i och med att jag inte orkar så mycket.


Höst i Göteborg.

Hemma försöker jag kurera mig så gott det går. Min förhoppning är att vara frisk till helgen, då jag ska ta tåget upp till huvudstaden. Att sitta på tåget och låta bli att snörvla är omöjligt, men förhoppningsvis kan jag andas någorlunda normalt. Ett dukande huvud och en näsa som vägrar ta in välbehövt syre gör lätt att man mister energi. Hösten bjuder på en förkylning, vad annat hade jag väntat mig...

Hur många av er har redan åkt på höstens förkylning?
Har ni några knep för hur man ska undvika att bli smittad?


Läsarnas Ord
Ord från: h.

förkylning och höst hör ihop!

2011-09-28 @ 17:13:37
URL: http://hilinia.blogg.se/
Ord från: Anna Katana

Aa jag fick reda på det sen när jag pratade med pojkvännen. Jag kollade text-tv och nyheterna igår kväll för jag tänkte att det skulle komma upp något om driftstörningen, men icke. Kunde ju inte gå ut på internet och kolla heller, riktigt störande var det.



Får verkligen hoppas att du kommer mår bättre både fysiskt och mentalt inom en mycket snart framtid. Sjukt jobbigt att åka tåg när man är förkyld, men det blir kul när du kommer fram i alla fall.



Har drabbats av någon jobbig trötthet som inte verkar vilja gå över, men annars är det fint med mig. Har än så länge lyckats undvika förkylningen som alla andra drabbas av.



Kram

2011-09-28 @ 17:16:04
URL: http://annakatana.devote.se
Ord från: Iwyn

Trodde att jag hade en förkylning på g i går men det var bara träningsverk vid halls/nacke typ :P. Har klarat mig omänskligt bra ifrån förkylningar än så länge (Beror nog på att jag inte vistas i skolmiljöer lika mycket som innan):)

Krya på dig! :D



SV: eller hur! :D

2011-09-28 @ 17:31:19
URL: http://iwyn.blogg.se/
Ord från: tygkassar

Hej är du intresserad av en tygkasse med häftiga texter? Den perfekta kassen som både rymmer laptopen och skol böckerna? Kolla då in http://tygkassar.blogg.se där du även kan special beställa din unika kasse för bara 95kr !

2011-09-28 @ 18:06:54
URL: http://tygkassar.blogg.se/
Ord från: anniepiie

Åhh stackars dig! :/ Skickar krya på dig kramar i massor! :D Jag blir mkt sällan sjuk så brukar inte åka på dom där periodförkylningarna. :P

2011-09-28 @ 18:11:18
URL: http://anniepiie.blogg.se/
Ord från: camilla

Fy det låter inte det minsta trevligt, en förkylning kan verkligen få en att känna sig riktigt hängig. Håller tummarna för att du ska vara frisk till helgen :) ska de bli kul att åka?

Har ni planerat något kul?



ha en riktigt fin kväll och se till att ta hand om dig<3

2011-09-28 @ 19:25:16
URL: http://resanupp.devote.se
Ord från: Cissi

Ush! krya på dig gummsan!

2011-09-28 @ 21:07:42
URL: http://juhliiin.blogg.se/
Ord från: Anonym

Jag har mest varit inne de senaste dagarna så..inte särskilt förkyld ännu.

2011-09-29 @ 02:13:41
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Ord från: Elisabet

Ush vad tråkigt, krya på dig!

2011-09-29 @ 09:42:08
URL: http://stenvreten.blogg.se/
Ord från: AnnaWK

Har lyckats hålla mig ifrån förkylningar sedan i somras, men däremot har sambon åkt på en lagom till flytten. Så det är ju bara att vitaminboosta, knapra Ipren och dricka mycket. Mysigt med Stockholm i alla fall, hoppas du blir lite ompysslad då :)



Kram

2011-09-29 @ 10:18:18
URL: http://annawk.blogg.se/
Ord från: Eleonore

Känns som alla åkt på den där förkylningen nu, jag har klarat mig peppar peppar! Hoppas du blir bra snart så du slipper vara dålig på väg till och i Sthlm :)

Ok, förstår att det är frustrerande med sån oorganisation! Hoppas du står på dig! Kram tjejen

2011-09-29 @ 11:19:57
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Ord från: Stella

Tack för påhälsningen i bloggen! Måste säga att du har en väldigt fin och speciell blogg :)



Krya på dig! (än är jag inte drabbad)



Kram

2011-10-09 @ 00:26:46
URL: http://stellakarlsson.com
Ord från: C O L O R S P L A S H

jättefin höstbild :D



SV: hihi tack :)

2011-10-15 @ 14:47:01
URL: http://colorsplash.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0