Där finns självklart rädsla

Tanken på framtiden, på hösten som väntar, är på många sätt omtumlande. Jag tänker på det varje dag och jag försöker värdera och prioritera mina känslor så gott det går. Där finns självklart rädsla. Rädslan för så mycket - men framför allt är jag rädd för att tappa bort vem jag är. Det kan låta allvarligt eller som en bagatell, inte ens det har jag klarhet i. Jag kan tala om framtiden som om den vore självklar, men de som kan läsa mellan raderna vet att jag inte är helt säker. Ärligt talat känns det som om möjligheterna kommer under fel tid i livet. Jag vill göra så mycket annat, samtidigt är jag trött på att vänta!

Beslutet att flytta till Stockholm är inte svårt. Att handla därefter är en utmaning - och jag vet inte om jag är redo och villig att passera startlinjen.


Läsarnas Ord
Ord från: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Förstår det, men allt kommer gå superbra ska du se!<3

2012-08-11 @ 23:02:15
URL: http://adaras.se
Ord från: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

- tack söta du för dina fina ord! Och så lite så!! :)

2012-08-12 @ 02:13:50
URL: http://adaras.se
Ord från: trollet

Vet du... man kan bara prova, trivs man inte får man ändra på situationen, så svårt är det inte!! Man kan alltid ändra;) Kram!!

2012-08-12 @ 12:01:05
URL: http://www.lchftrollet.blogg.se
Ord från: Ping Lowhngren

det går säkert kanon ska du se! själv flyttade jag utomlands när jag var runt 9 kunde inte ens språket men allt fixar sig i slutet C: & alla knäppa händelser som kommer på vägen får en att inse lite mer vem man är ;)

2012-08-13 @ 00:39:06
URL: http://pinglowh.blogg.se/
Ord från: Julia Hill

sv; Åh tack så jättemycket! :D

2012-08-13 @ 19:06:44
URL: http://juliasmagazine.blogg.se
Ord från: Lorissa Lovebomb

Puss puss puss. Inget är skrivet i sten, ni kan ändra er, få jobb och boende och allt möjligt under livets gång <3

2012-08-13 @ 21:31:38
URL: http://lorissalovebomb.se
Ord från: Eleonore

Förstår att ovissheten med jobb och allt är svårt men kan säga såhär, att få jobb i Sthlm på hotell eller restaurang är lätt oavsett vad andra säger. Har man lite erfarenhet som du och är social och sprudlande glad så får man nästan vilket jobb man söker :)
Så lite så, alltid kul att få läsa dina kommentarer också :) alltid uppmuntrande!
Kram fina du!

2012-08-14 @ 08:32:21
URL: http://fikamed.wordpress.com
Ord från: Marran

Jag flyttade till Stockholm för några år sedan för att plugga och visst var det tufft och jobbigt (speciellt eftersom min dåvarande kille inte flyttade med) men samtidigt hade jag väääldigt roligt och utvecklades väldigt mycket som person. Tror du kommer ångra dig om du inte flyttar.

SV:
Jag jobbar lite överallt men i sommar har det varit mest på SVT (brukar jobba på TV4 också) Jag är reporter på vardagarna och då gör jag ett inslag om dagen (oftast, kan bli mer ibland) på helgerna är jag webbreporter och har hand m hemsidan så då sitter jag mest inne och bevakar vad som händer i länet.

2012-08-14 @ 08:55:06
URL: http://www.marilens.blogg.se
Ord från: sally

Ja, alla är väl på ett eller annat sätt rädda för framtiden. Jag ska börja plugga i på Dalarnas högskola till hösten och jag har lite småångest som kommer och går över det.
Jag tror att det viktigaste är att tillåta sig själv att vara ledsen, ha ångest eller vara rädd för framtiden och sedan övervinna detta genom att försöka göra det bästa av situationen! :)

2012-08-14 @ 12:37:15
URL: http://www.nastansallys.blogg.se
Ord från: eemelielinneea † photo clothes everyday

SV: åh tack så otroligt mycket :) va glad jag blir! :) tusen tack :)
kram

2012-08-14 @ 16:16:41
URL: http://eemelielinneea.blogg.se
Ord från: Anonym

Stockholm är stort men härligt!

2012-08-14 @ 20:37:51
URL: http://mansbloggerskan.blogg.se
Ord från: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag säger som någon annan, prova. Trivs du inte går det alltid att återvända.

sv: Ja secondhand är bra, men jag har ärligt talat lite svårt för att köpa kläder där, jag vet inte varför, men det är något som tar emot. Helst vill jag liksom ha koll på vem som haft plagget innan osv. Men vem vet, i framtiden kanske jag också köpt kläder på secondhand, vem vet.

Mitt mående är nog egentligen botten, men jag försöker visa upp en glad fasad så mycket det bara går. Mer om det behöver vi inte prata.
Du själv då?
Kramar

2012-08-15 @ 08:43:24
URL: http://patriciac.blogg.se
Ord från: Fotograf ▲ Sofia Törnqvist

Men tack så jättemycket :)

2012-08-15 @ 10:54:47
URL: http://strnqvists.blogg.se
Ord från: Manar

sv; Visst är den! :)

2012-08-15 @ 16:41:27
URL: http://dailyofme.blogg.se
Ord från: Rinki

Det är jobbigt när det blir sådär, när allting är ovisst, men tro mig Jasmine du om någon klarar detta. Jag vet att jag kanske inte känner dig och jag ska inte analysera alltför fritt, men den bilden som jag har fått av dig är att du är stark, självständig men samtidigt väldigt kärleksfull och vill vara i närheten av dem du älskar. Du verkar även vara en person som inte är impulsiv på fel sätt, du tänker över saker och analyserar saker - på både gott och ont. Det kommer att gå bra för dig, just för att Du är Du <3.

Jag kommer ihåg att jag kände att det var omtumlande att vara arbetslös också, under den hösten som jag var det, men samtidigt är det en frihet och du kommer att lära dig saker från den friheten. Att vara aktiv och jobbsökande, att orka med motgångar, allting kommer att stärka dig och får du ett jobb snabbt så är det ännu bättre. The only way is up.

Jag hoppas att det kommer att gå bra för dig i höst, vi får träffas och käka, ta en drink, fika eller vad som. Jag tror på dig och du kommer att klara det, andas, ta det lugnt och lita på dina instinkter och sedan har du ju R vid din sida.

Puss och Kram!

2012-08-15 @ 17:55:36
URL: http://rhulth.wordpress.com
Ord från: Elin

Har det mestadels bra härnere. Mycket tankar och känslor, men de går nog att hantera resten av veckan också.

Tycker det låter som att ni tänker väldigt klokt. Är kanske bättre, som ni gör, att du flyttar upp när allt runt omkring är ordnat.
jag tror inte att du kommer tappa bort vem du är, jag tror du kommer ta nästa steg i att hitta dig själv som den du kommer bli, nu när vi börjar bli äldre.
kramar

2012-08-16 @ 11:24:41
Ord från: Tessie

I bland behöver man göra stora, svåra val i livet för att vinna stort. Du kommer fixa sthlm de betvivlar jag inte en enda sekund..

SV: Tack.. i bland får man till get i sina inlägg när man skriver! Det var skönt att stå där i regnet.

2012-08-16 @ 21:40:59
URL: http://curves4all.wordpress.com
Ord från: f.d. kortisen.blogg.se (sara)

jag kommer att sluta att blogga så jag kmr inte kunna få dina svar på kommentarerna jag skriver så om du har ngt att säga så kan du skicka det du vill säga till min e-post.

och Jasmine, du vet att jag alltid har beundrat ditt skrivande och ditt kortmakeri (det heter väl så?). När man läser din blogg så är det inte som att läsa en vad en ung människa som just tagit studenten skriver, du låter så mycket mognare, du tänker mognare, beter dig mognare. Och dete väldigt fint och skönt att se att du utvecklas från noll till miljonen. du blir klokare och klokare för varje inlägg du skriver, så jag hoppas du själv ser det. för det skulle vara synd om du inte såg din egen utveckling.

Därför tror jag inte det kmr gå dåligt för dig, vare sig med jobb, R eller ngt annat i livet. du har ju alltid lyckats överleva o gjort att saker och ting bra från att de i början varit skit. Denna gång tror jag inte är ett undantag, så kämpa på och sikta mot stjärnorna!

svar: aha, men jag trodde du hade flyttat till göteborg till R :o då kanske jag har misstolkat elr förstått fel

jag kmr kika in på din blogg så ofta jag kan och skriva, men skolan börjar snart så det kmr blir mer o mer sällan, men mig kmr du inte bli av med!<3

2012-08-16 @ 23:31:03
Ord från: f.d. kortisen.blogg.se (sara)

och så vill jag tacka dig, jasmine, för de gånger jag mått dåligt av skolan och du har låtit mig bolla tankarna med dig, jag uppskattar verkligen det. och det där med skolan, dete fixat nu, jag kmr gå vidare, jag kmr börja i Fria från och med nu!<333

2012-08-16 @ 23:34:36
Ord från: samira

Det blir alltid bra tillslut!

2012-08-17 @ 10:53:45
URL: http://www.samirassnapshots.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0