Vinter skapar vacker skärgård

Ön är underbart vacker även på vintern. Ingen ska komma och säga att detta endast är en sommarö. Här är likt ett paradis året om.


Vinter i skärgården, februari 2012

I fjol låg isen tjock mellan öarna och isflaken gjorde sig bestämt påminda. Passagerarfärjorna åkte stillsamt in mellan skären, fort gick det inte. De snabbaste båtarna fick bestämt ligga kvar vid stora färjeläget på fastlandet. Vintern kunde de inte besegra med sina ömtåliga skrov. Men fint var det - och kallt. I år är det betydligt mindre gröt i vikarna, men visst tränger sig kylan på trots stor jacka, halsduk virade tre varv runt halsen och en mössa långt nerdragen över öronen. Det är kallt ändå.


Läsarnas Ord
Ord från: november

svar: jo det är just det som är grejen. Jag kan inte heller prestera bra i skolan när jag inte trivs. Hade det varit mobbning hade varit lättare att byta skola. Men nu är det inte att de inte vill ha mig, utan jag vill inte ha dem.jag vill inte gå ut från gymnasiet som en oskäker, blyg och tyst tjej, jag vill inte gå ut som en motsatts av mig själv. Man ska inte falla för grupptryck, det har jag klärt mig enda sen dagis, men om man inte har ngn att prata med blir det en vana att avar tyst, det kallar jag inte grupptryck men ... Ändå. vill så gärna byta, men vet inte om det blir bättre i nästa skola. Jag har inte problem med att få vänner, men nu känns det som att ... jag vet inte, den här skolan har sänkt mitt självförtoende. Och när det gäller betyg å kommer det blir stressig att byta, för vissa kurser har jag gjort som inte den skola jag vill börja ha gjort. o.s.v. Det blir jobbigt, jag aksnke e tvungen att börja om då. Men ... jag vet inte. Dete bar jobbigt. Förut älskade jag skolan, men nu hatar jag den. Allt är så jävla fel. Det klickar inte med dem. Jag kanske dömer dem snabbt, men saken är den att jag nu gått här i mer än ett halvår och ändå finns känslan som fanns från början, första dagen i skolan, då jag la min fot i klassrummet, kände det fel. Känslan har blivt bättre nu, men jag vill inte spendera mina tre år i gymnasiet med att känna mig som jag gör nu. Ibland vill jag bara lämna alla dem och umgås ensam, saken är den att ... Jag inte rä den typen, jag gillar att umgås med folk och skratta och allt. Men med vem? Vill inte avar med dem, med de är det inget djupt prat, och deras ytliga prat är inte helelr den typ av prat som jag brukar prata om. Vi är olika. För olika.Det klickar inte med ngn.

2012-02-06 @ 21:14:39
URL: http://skaparkraft.blogg.se/
Ord från: november

förorten skriver jag inte på längre, skriver på denna nu. :P

2012-02-06 @ 21:15:03
URL: http://skaparkraft.blogg.se/
Ord från: november

fint skrivet! fortsätt!

2012-02-06 @ 21:15:53
URL: http://skaparkraft.blogg.se/
Ord från: Linn - fotoblogg

Jättefin blogg! Allt bra idag? :D

2012-02-06 @ 22:18:09
URL: http://linnfotografering.blogg.se/
Ord från: emelie

sv: Jag blir alltid lika glad över snälla ord och att du gillar bilderna i min header värmer att höra! Tack snälla du! :)



kram

2012-02-06 @ 22:30:11
URL: http://primadonnajordgubbssylt.blogg.se/
Ord från: elin

Fin header!

Titta gärna in på min blogg oc skriv va du tycker!

2012-02-06 @ 22:34:27
URL: http://elwimo.blogg.se/
Ord från: helene

svar: tack så mycket för de fina orden :D

2012-02-07 @ 11:29:26
URL: http://helenesoderstrom.blogg.se/
Ord från: Linnea Almroth

tack! :)

2012-02-07 @ 13:21:27
URL: http://lvas.blogg.se/
Ord från: Alma ♥♔ツ

Tack så mycket! :)

2012-02-07 @ 14:12:29
URL: http://almiis.blogg.se/
Ord från: Gabriella

SV: Vad roligt o höra, kul att många uppskattade inlägget!

Åh så fint skrivet, gillar denna text väldigt mycket!

Beskrivande o härlig.

Hoppas du får en fin vecka!

Kram

2012-02-07 @ 14:15:40
URL: http://elephantzoul.blogg.se/
Ord från: CJ

SVAR: Men eller hur, det skapar verkligen nostalgi. :) Jag har ett gäng band här hemma så det är bara att börja knyta armband, gäller bara att ta sig tiden. Kram!

2012-02-22 @ 20:24:12
URL: http://cjs.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0