Att handla är roligt

Att bli vuxen innebär ansvar; över sig själv och över det liv man lever. För att må bra krävs det att man äter ordentligt och rätt - och just därför bör frys- och kylskåp vara fulla. Och som vuxen har man ansvar att handla de varor man önskar att ha hemma. Det är inte svårt, inte alls. Att gå till butiken, plocka de varor man vill ha och gå till kassan och betala är inget som kräver exemplarisk intelligens. Men glädjande är det! Jag tycker det är jätteroligt att gå och handla i butik, fråga mig inte varför. Jag har alltid tyckt om att handla; att följa med mamma till IcaMaxi har alltid varit mysigt och jag har sällan sätt det som något jobbigt. Alla har vi nog någon gång följt med vår förälder till affären för att handla mat och uppskattat den stunden med vår förälder och jag antar att den känslan finns med mig när jag själv traskar omkring inne i en matbutik.

Jag längtar efter att få flytta hemifrån. Möjligheten att själv få bestämma vad som ska finnas hemma är något jag ser fram emot. Jag har redan några varor på min önskelista, såsom rabarber- och jordgubbsmarmelad, mannagryn och keso. Det är inga unika varor, men jag skulle mer än gärna se att de fanns i mitt hem.

Att uppskatta storhandling är något simpelt, men jag tycker om det. Man vinner på att också kunna uppskatta de små sakerna i livet...

Tycker du om att storhandla i matbutiker?


Läsarnas Ord
Ord från: trollet

Ica maxi är lite för stort för mej;) Men handla tycker jag är kul... vända vrida lukta på olika varor... läsa innehållsförteckningar... köa tycker jag mindre om=))

2012-06-18 @ 12:54:52
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Ord från: Jessica - En flicka som är stark

när jag flyttade ihop med mitt ex älskade jag att storhandla med honom. man kände sig så vuxen och så var jag så kär i honom då :)

2012-06-18 @ 18:05:13
URL: http://jessi91.spotlife.se
Ord från: Heidi

Sv: Tack!



Allt bra med dej?



Kram

2012-06-18 @ 20:54:45
URL: http://samboochstuderande.blogg.se/
Ord från: Carro

Hehe jag tycker med det är jätteroligt att handla mat :D



Ja, det var verkligen gott! Rekommenderar det verkligen =)



Härligt att studenten var så himla bra! Det var min studentdag också! Vill göra om den tiden igen! hehe



Ja, det är klart! När man inte vet riktigt hur mkt alkohol man tål så kan det ju lätt gå överstyr. + att ibland tål man ju faktiskt mindre och ibland mer beroende på hur man sovit och ätit.

2012-06-18 @ 21:46:04
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/
Ord från: Vivi

Jag håller med dig, det är roltigt att handla. Visst kan det ibland var lite jobbigt när man går hungrig och stressad efter jobbet, men för det mesta är det roligt.

Det är dettuom extra roligt i början när man handlar egen mat bara till sig själv ;)

Mvh

2012-06-19 @ 13:29:47
URL: http://www.missvivis.se
Ord från: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

jag tycker inte om att handla. Ser det som ett nödvändigt ont, men det är nog mest för att jag under de senaste åren sett hur mycket pengar man faktiskt lägger just i dem butikerna. Usch och fy haha!.. Men kul att du gillar det, skicka gärna lite av den glädjen till mig.



sv: Jo jag har inte ont just nu tack och lov. Var på röntgen i fredags, men jag har inte fått svar på hur det såg ut ännu. Kunde ta två veckor innan de hörde av sig ( och säkert ännu mer, det är ju vården vi snackar om haha)..



Klart jag tror på er:)

Kramar

2012-06-19 @ 17:59:26
URL: http://patriciac.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0