Blogg.se's nya design

Vilken besvikelse! Jag blev så ledsen när jag igår kväll tvunget fick min design på mitt bloggverktyg ändrad. Det är inte själva bloggen som har förändrats (vill jag tro och hoppas), det är Blogg.se's verktyg. Att skriva inlägg fungerar annorlunda - men förhoppningsvis lär jag mig. Det är det här med kommentarer som irriterar mig. Jag ska försöka hitta ett sätt att ge er alla svar, era ord betyder mycket. Skulle ni sakna svar från mig uppskattar jag att ni hojtar till; du som läsare ska känna dig uppskattad.

 

I och med den stora förändringen av bloggverktyget försvann en del av min gnista. Tyvärr. Men jag ska hålla er uppdaterade, lovar. Man kan dessutom inte lära sig de nya funktionerna om man inte försöker.

Jag vet att jag inte är den enda som är missnöjd med förändringen. Du som också bloggar hos Blogg.se, vad anser du?

 


Läsarnas Ord
Ord från: LORISSA LOVEBOMB

Det är sämst. Verkligen jättedåligt. Som du säger: inläggen är annorlunda att skriva men det kan man ju vänja sig vid, men kommentarsfunktionerna är bara förvirrande och om man vill skriva ordentliga svar i personernas egna bloggar är det ju svinbökigt!

sv: Tack så mycket :) Om jag får lov att tipsa om en egoistisk grej så är jag med i VeckoRevyn idag :) Kika gärna!

2012-06-20 @ 14:05:36
URL: http://lorissalovebomb.se
Ord från: Anonym

Alltså jag har kvar samma som förut och vet inte om det är för att jag har egen domän nu eller vad det beror på. Men blogg.se suger i typ allt så jag är inte ett dugg förvånad egentligen.

2012-06-20 @ 18:26:31
URL: http://tvminnen.se
Ord från: AnnaWK

Fast jag tror det kommer bli bra när vi väl lärt oss hur det fungerar. Egentligen är det ju samma funktioner, bara att det ser nytt ut. Enda skillnaden är väl att man kan ladda upp fler bilder samtidigt = bra och att kommentarsfunktionen är ändrad. Ge det lite tid ska du se att det kommer gå bra :)

2012-06-20 @ 20:42:47
URL: http://annawk.blogg.se
Ord från: Elin

HÅLLER MED DIG! MYCKET SÄMRE NU, blogg.se alltså. Fattar ingenting och det här med kommentarerna är jag också förvirrad över.


Ni har ju inte haft chansen på ett bra tag att verkligen leva ihop och se varandra mycket oftare än nu som ni haft det sista tiden.

Önskar det också. Var så himla fint. Fick på riktigt uppleva livet. Har du haft någon sån period, verklig lycka under en längre period?

Flyttar ni in till stan? Närmare transport osv? Känns det okej?
kramar

2012-06-20 @ 23:41:28
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Ord från: Ebba M

Sv: Haha, ja iof ;-)

2012-06-20 @ 23:43:23
URL: http://iphotography.blogg.se
Ord från: Jessica Högberg

jag är less på att inte kunna lägga in bilder från mobilen direkt... men för övrigt börjar jag lära mej att gilla det nya;)

2012-06-21 @ 00:19:36
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Ord från: Lilian i USA

Neeeeej! Du måste hålla bloggandan vid liv! Lova det!

2012-06-21 @ 05:18:47
URL: http://konstigalilian.blogg.se
Ord från: anniepiie

heej! :) jag håller med om dedär att man inte kan se gamla kommentarer...Annars gillar jag det nya utseéndet! :) Trevlig midsommar. kramis

2012-06-21 @ 22:47:10
URL: http://anniepiie.blogg.se
Ord från: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

jag tycker det är många bra saker, speciellt att man kan svara på kommentarer direkt. Jag gillar egentligen inte att fylla andra bloggar med svarskommentarer ^^ Tyvärr krånglar det en del för mig, men när det lägger sig blir det super! :)

- vad kul att du gillar den :D Hihi har nog några bilder långt bak i tecknings-kategorin ;) Jag kände igen mig i huvudkaraktären Will. Sj?

2012-06-23 @ 21:35:27
URL: http://adaras.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0