När lägenheten har hittats

Om jag ska kunna flytta upp till Rickard i Stockholm krävs det att det finns en lägenhet för oss två. Min pojkvän söker för fullt och jag är imponerad av hans engagemang. Vår önskan är att finna ett boende i den del av Storstockholm där Rickard är uppvuxen och där hans barndomsvänner samt pappa med familj är bosatta. Man kan hoppas, det kan man. Än så länge har sökandet bara gått bättre och bättre och Rickard har till och med fått några erbjudande. Dock är ingenting klart än och jag vågar inte riktigt hoppas. Att bli besviken är inte lätt att hantera, bättre att stänga ute känslorna tills allt är klart, anser jag.

Det vore fint om vi fick den lägenheten som var Rickards första erbjudande. Den ligger nära där han bor nu och den är lagom stor. Dessutom ska den renoveras under sommaren och enligt bilder kommer den att bli mycket fin. Hyran är därefter... Dock spelar pengarna inte så stor roll. Vi är ju två som ska dela på utgifterna, förhoppningsvis. Dessutom har vi inte råd att vara kräsna; vill vi flytta ihop får det helt enkelt kosta - både tid och pengar, om så krävs.

Det är många beslut som ska fattas och alltför många känslor som bör hanteras. Men det går, varje dag känns framtiden lättare. När lägenheten har hittats hoppas både jag och Rickard att jag kan flytta upp inom kort. Ni ska dock veta att Rickard inte tvingar mig till något; han låter mig ta min tid och om jag inte vill flytta in med honom tänker han bo i lägenheten själv. Men jag är välkommen att bo med honom, det är jag. Rickard vill att vi ska bo tillsammans - och det vill jag också. Ett nästa steg i vår relation.


Läsarnas Ord
Ord från: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag hoppas det går relativt snabbt för er att hitta en lägenhet. Jo fortare du flyttar upp, ju fortare kan ni börja bygga på er relation ännu mer. Det kommer bli bra för dig, det är jag säker på.



sv: Jo det var ingen vidare trevlig upplevelse. Jag har ju sjukhus och sprutfobi också och få uppleva allt samtidigt var jättejobbigt. Tur nog blev jag rätt hög av all medicin så ångesten minskade en aning tack vare det. Ska tillbaka nu på fredag till Sahlgrenska för ny röntgen. Hoppas den visar på att det är bra nu.



Kram

2012-06-13 @ 16:19:19
URL: http://patriciac.blogg.se/
Ord från: SeventyFiveDays - Josefin

Kikar in en snabbis! Vad händer ikväll? :)

2012-06-13 @ 18:03:13
URL: http://seventyfivedays.blogg.se/
Ord från: LORISSA LOVEBOMB

Det låter superfint, verkligen :) Jag hoppas att ert letande ger resultat! Stort lycka till!

2012-06-13 @ 19:46:33
URL: http://lorissalovebomb.se
Ord från: p a u l i n e ♥ [palosfoto.blogg.se]

SVAR: Åh, tack så jättemycket! :D

kram!

2012-06-13 @ 23:55:23
URL: http://palosfoto.blogg.se/
Ord från: Victorias fotovärld

Lycka till med lägenheten!

Sv: Tack!

2012-06-14 @ 01:21:42
URL: http://victoriarennerstahl.blogg.se/
Ord från: My Cinderella story scene

Jag har letat lägenhet åt mig och min pojkvän i södertälje ett tag, går åt helvete :(

2012-06-14 @ 10:43:49
URL: http://eemmaaj.blogg.se/
Ord från: Anna Katana

Ska hålla tummarna för att ni får lägenhet. Och framförallt att ni får den du skriver om i inlägget.



Jag flyttade ju hemifrån till annan stad direkt efter gymnasiet. Flyttade och började plugga och sen har jag därefter bott i Örebro och efter det blev det Göteborg. Jag har alltid varit så inne på att inte stanna kvar nere i Småland. Jag har sökt mig bort hela tiden och Göteborg var någonting jag verkligen ville och ville redan när jag flyttade till Örebro. Så för mig var det bara glädje att flytta hit, även om familj och närmsta vänner är så långt bort.

Saknad kan komma ibland, men det överväger inte.



Haha, han godtog din ursäkt (:



Kramar

2012-06-14 @ 11:12:37
URL: http://annakatana.devote.se
Ord från: anniepiie

åhh jag hoppas att ni hittar er en perfekt bostad som passar er båda! :D Håller tummarna för er. kram

2012-06-14 @ 14:19:40
URL: http://anniepiie.blogg.se/
Ord från: Jessica - En flicka som är stark

Lycka till!! Det är svårt det där att hitta lägenhet, men med lite tur brukar det ju gå tillslut :)

2012-06-14 @ 15:37:08
URL: http://jessi91.spotlife.se
Ord från: Elin Eriksson

Sv: Ja jätte gott!

2012-06-14 @ 17:31:00
URL: http://onlybeautiful.blogg.se/
Ord från: Anonym

Jag tror att allt kommer bli det bästa till slut även om det där med lägenheter är svårt.



Svar: Haha, nej det har du inte. Vad roligt att du blev glad. Alltså jag är lite smådetektiv när det gäller sånt. ;) Gick in på birthday.se och visste ju ungefär vart du bor, vilket år du var född och sen skrev du ju för ett tag sen när du fyllde år. ;) Då kom två adresser upp och jag antar att en var till din mamma och en annan till din pappa men jag chansade och tog en bara. ;) Hahaha.

2012-06-14 @ 18:17:03
URL: http://tvminnen.se
Ord från: Elin

Som vi pratat om förut är det ju ett nödvändigt steg för att er relation ska hålla och vara i balans och välmående. Så det låter klokt att du flyttar upp när du/ni är redo och har möjlighet.



Skönt det, att det i alla fall finns en anledning som var fullt gångbar också för dig själv med balen. Inte det lättaste annars, som du sa kanske du ångrar dig en dag, men det är inte nu så var nöjd med beslutet <3



Det tar verkligen över ens liv. Under en lång tid fanns det inget annat. resten bara gjorde jag utan att bry mig ett enda dugg om hur eller när jag gjorde det, det betydde ingenting, det mesta var jag så ofokuserad från att jag inte minns det. I princip hela sommaren 08 är totalt borta, bara ett dunkel av små fragment. :S



Vad händer närmaste dagarna för dig?

kramar

2012-06-14 @ 23:40:02
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Ord från: trollet

Det är så spännande!! Kanske kan vi ta en fika ngn dag när du installerat dej?? Håller en hård tumme för er!!

2012-06-16 @ 08:55:07
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Ord från: Annelie på Elefantnytt

Kärlek = kämpa. Allt går om man vill. I med och motgångar. :)

2012-06-17 @ 09:36:19
URL: http://elefantnytt.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0