Att bara få vara nära

Något av det mest uppskattade med att vara hos Rickard är att få vara nära honom. I och med att vi inte har möjlighet att ses varje dag blir varje sekund och minut i hans famn mycket uppskattad. Vi behöver egentligen inte göra så mycket, det räcker att vi är tillsammans; vad vi gör spelar ingen större roll. Igår kväll kollade vi på film, något som kan tyckas simpelt men som uppskattas oerhört mycket när vår relation ser ut som den gör. Distansen gör att vi inte kan dela en vardag. Då blir varje tillfälle att bara få vara nära något att ta vara på. Kärleken finns där varje dag, men det är alltid något speciellt med att kunna visa det även med närvaron.


Läsarnas Ord
Ord från: LIENE

sv: Himla fin:)



Låter som äkta kärlek.

2012-03-19 @ 08:58:41
URL: http://lienes.blogg.se/
Ord från: jessica

=) Hur ofta träffas ni??

2012-03-19 @ 11:22:43
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Ord från: Sandra

Hejsan, vilken fin blogg!

Vill du ha flera läsare på din blogg så kan du nu bli länkad hos mig!

Det enda du skall göra är att gå in på länken på min blogg och rösta på min son som tar dig ca 5 sekunder och du blir länkad DIREKT efter att du gjort det!



Är evigt tacksam om du vill ställa upp och hjälpa mig! <3

Ha en fortsatt bra dag.



Gå in på länken så kommer du direkt till "länk-inlägget" http://sandracederbom.blogg.se/2012/march/du-blir-lankad.html

2012-03-19 @ 11:42:11
URL: http://sandracederbom.blogg.se/
Ord från: ebba.

sv; tack :)

2012-03-19 @ 11:55:16
URL: http://navel.blogg.se/
Ord från: Tessie

Jag håller med dig, även om jag kan träffa J mer än du träffar R. Men man tar vara på varje stund när man kan vara extra nära :)



Sv:

Ja, det var ett rikigt vidrigt samtal vill ja lova. Det var tur jag kunde hantera det på rätt sätt och inte ta åt mig så mycket av det.



Jag måste ha nytt boende i slutet på maj. Jag har 1 lägenhet jag ska kolla på här i veckan, men risken är att det är för litet... Det är som nu, i källaren på ett hus där en familj bor. Men jag håller tummarna att det ska funka... man får se.. Letar ju även jobb som en tok.



Tack gumman, du vet att du kan ringa med om det skulle vara nått eller om du bara vill prata bort lite. <3

Kramar

2012-03-19 @ 13:01:07
URL: http://curves4all.wordpress.com/
Ord från: Anonym

Är du i Sthlm nu igen eller är Rickard hos dig? :)

2012-03-19 @ 13:29:57
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Ord från: Sara

Vad fint skrivet! Och jag förstår vad du menar, men det är ju underbart i alla fall att ni kan njuta av de små sakerna ni gör när ni är tillsammans. Man tar inte varandra för givet då!



Svar: Tusen tack för dina fina ord, de betyder så mycket för mig! Jag ber om ursäkt för att jag svarar först nu också, jag har inte haft tid/ork att svara på kommentarerna innan.



Njaa, Finland bidrag i eurovisionen är väl helt okej, fin sång men inte riktigt min smak. Ganska tråkig och hon sjunger på finlandssvenska och det är ingen höjdare enligt mig. Men bidrag är väl inte heller sämre än de brukar vara, Finland brukar inte ha så hög kvalitet på sina bidrag!;)



Roligt att höra också att du tycker att jag fotar bra, och att mina ord gör dig glad!:D Kram!

2012-03-19 @ 18:21:44
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se/
Ord från: Emma ❀ My Inspiration

Så sant som det är sagt!! :)

2012-03-19 @ 19:12:38
URL: http://myinspiration.blogg.se/
Ord från: Eleonore- Kokboksutmaningen!

Precis så känner jag med, jag och sambon är ju nästan bara tillsammans på helger då han pluggar och bor 10 mil bort i veckorna :) Då vill man verkligen passa på att umgås när man väl har möjlighet!

Haha håller med dig, jag tryckte ju i mig alla 3 små dammsugare på en gång. Så är de större bättre så man blir nöjd :P

Kram

2012-03-19 @ 20:50:08
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Ord från: Rinki

Hej gumman,



förlåt för inaktivitet igen, återigen pga tentaveckan, den suger musten ur en. Men nu är jag nog på spåret igen.



[Angående din första kommentar]

Sv: Tack så jättemycket för att du tyckte att jag var duktig som fick bra betyg på förra tentan, det betyder väldigt mycket för mig faktiskt. Jag fick rätt lätt bra betyg under gymnasiet men på universitet-/högskolenivå har det inte alls gått lika bra och på en kurs som förra ja, ett bra resultat det kändes underbart!



Jag tar det fortfarande försiktigt med foten, det känns fortfarande i den och det lär det göra ett tag. Men det är bara att försöka låta den läka helt enkelt.



Självklart försöker jag att lägga ned tid på att svara på kommentarer och speciellt till dem jag bryr mig om (;)). Jag tror säkert att du kommer att känna den där speciella nostalgi och "hemma"-känslan ändå ifall du skulle flytta ifrån ön <3.



Jag såg de nya korten! Gillar det senaste väldigt mycket, nr 116! Just det formatet gör att det blir lite som en tavla, otroligt vackert och fint med alla blommorna! Du är verkligen superduktig.



Varför jag inte trivdes med mig själv när jag tog studenten? Tja du, det är inte så att jag inte vill svara, det är mer svårt att svara på det. Jag antar att min relation jag var i då höll på att svalna lite, att jag kände mig lite osäker och rädd inför framtiden och jag kände mig ful och tjock mer eller mindre trots att jag till och med hade gått ned ett par kilo till studenten eftersom jag hade varit så nervös för foton och allt vad det skulle vara. Men missförstå mig inte, dagen var helt underbar och jag älskade den verkligen!!! Men jag var bara inte bekväm eller nöjd med mitt utseende och det blev ju inte bättre av att jag skulle jämföra mig med alla jag såg.



Du behöver i alla fall inte oroa dig för något av det! Du är superfin och den lila klänningen kommer att göra succé!



[Angående ditt inlägg "Melodifestivalen 2012 - Inför finalen]

Du och jag har precis samma smak, ja nästan i alla fall. Jag tyckte precis som dig att Loreen, Miskovsky och Munter var topp tre! Sedan gillade jag : Dead by April (också) och Dynazty (även om stavningen var ful :P).



Resten var inga höjdare, Danny är dock duktig på att dansa.



[Om inlägg "Vår i Skärgården"]



" Ute till havs, där fastlandet endast går att skymta vid horisonten, skiftar årstiderna bemärkt." - Så jäkla fint skrivet, det borde man kunna låna och sätta in i en sådan där skärgårdsbok om Skärgårdsstiftelsen ger ut, hör av dig till dem ;).



[Angående "Att flytta till Stockholm"]



Jag är glad att ni vill bli sambo och att ni är redo att ta er relation ytterligare ett steg! Jag förstår er längtan till något eget, det skulle jag ge vad som helst för. Dock så är det ju svårt att hitta lägenheter i Stockholm och jag vet inte hur det är för dig men det där med att köpa lägenhet...ja, det kopplar jag till något man gör när man är "vuxen" och typ hittar ett hus som man vill ha. Jag har alltid velat skaffa just hyresrätt, det där med att det kan vara en investering om man köper något -- absolut, men det känns som att det är svårare att gå plus när det är en lägenhet och inte ett hus samt att jag tycker att det är läskigt det där med lån och ostabil ekonomi :/. Men jag vill inte verka negativ, för jag tror att ni kommer att fixa det!



Jag tycker inte att du ska låta bostaden styra så mycket, visst, du kanske inte kommer att trivas här men samtidigt är det viktigt - när man ska testa på något nytt - att ha en öppen och bra inställning från början och jag tror faktiskt att du kommer att trivas här. Och, nej jag säger det inte bara för att jag själv bor i Stockholm utanför att jag är uppvuxen utanför Stockholm och inte riktigt gillar storstadslivet på det sättet. Det är det som är så fint ändå, att man kan bo utanför. Jag förstår att det inte är samma sak som hemma, men det kommer att bli bra!



Du får komma ut hit till vår Skärgård annars :) otroligt fint på somrarna kan jag ju säga. Jag önskar dig och R all lycka och ifall du flyttar hit, så har du ju mig, även om det kanske inte är mycket att trösta sig med. Och välkommen i så fall <3.



Får mig också att tänka på ett textrad ur en superfin låt av Melissa Etheridge: Breathe (resten av texten passar dock inte in, så ignorera det) "But home is a feeling I buried in you", hem kommer vara där R är, det kanske inte kommer att kännas så på en gång, men det kommer och jag lovar att du klarar det!



[Dagens inlägg]

Det är klart att närheten är något som verkligen behövs den med! Jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra för er.



Kram på dig!

2012-03-19 @ 21:41:08
URL: http://rhulth.wordpress.com
Ord från: SARAH CARLSTEN

Ha en fin tisdag! :) Puss!!



/ http://sarahcarlstens.blogg.se

2012-03-20 @ 01:50:55
URL: http://sarahcarlstens.blogg.se/
Ord från: alicia källström

Fin blogg, checka gärna in min! :)

2012-03-20 @ 13:11:30
URL: http://www.nattstad.se/aliciakallstrom
Ord från: Melissa - I´m not what you expected!

Önskar dig en solig varm dag som här. Imorgon lovar dom 15+ men tror de när jag ser de :D

Hoppas allt flyter på för dig

2012-03-20 @ 14:54:48
URL: http://lavali.blogg.se/
Ord från: LILLA ELIN [DRÖMMEN OM ETT BARN]

Hejsan där goding! :)

Jag har dragit igång en jätte mysig TÄVLING i min blogg & Jag undrar om du skulle vilja ta någon minut ur din vardag & delta? jag skulle verkligen bli jätte glad, tack på förhand :) kram

http://lillaelins.blogg.se/2012/march/tavling-valfri-vara.html

2012-03-20 @ 15:04:56
URL: http://lillaelins.blogg.se/
Ord från: Elin

Går ju att söka lägenhet ett tag, hittar ni ingen får ni väl ta under ett noggrannare övervägande, igen menar jag. Första steget är ju att flytta ihop menar jag.



Du kunde ju åkt med mig ju! Åkte till och från Sthlm i helgen. När åkte du?



Det är förbannat svårt att vara ung. Som du säger, det är mycket man ska göra. Mycket man nog vill göra men som det ändå är svårt att ta beslut om att göra och hur man ska göra det. Man ska göra så mycket mer som mycket yngre än hur det var förr, även jämfört för några år sen också när vi levde.



Mår sådär. Eller både bra och dåligt. Tog loss bandaget om knät för ett tag sen, det går sönder lite smått. Nästan tårögd. Mentalt är det också sådär, känns lite trasigt där med. Haft det bättre än jag förtjänar så lite svårt att hantera det.

Dü då, hur mår du?

kramar

2012-03-20 @ 20:18:39
URL: http://uturanorexin.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0