Melodifestivalen 2012 - Inför finalen

Ikväll avgörs det vilket bidrag som ska representera Sverige i Eurovision Song Contest senare i vår. Jag  kan erkänna att jag är förvånad över att det är så pass många bra bidrag med i årets final. Vanligtvis brukar hälften av de framröstade vara okej medan andra hälften är rent skräp. Men i år är det tydligen annorlunda och det har gjort att jag har svårt att bestämma mig för vem jag tycker ska vinna. Någon mer som känner så?


Lisa Miskovsky - (Melodifestivalen 2012)

Enligt mig är de bästa bidragen i årets Melodifestival Euphoria med Loreen (självklart), Why Start A Fire framfört av Lisa Miskovsky samt Ulrik Munther med bidraget Soldiers.

Dead by April förtjänar också en hög placering med bidraget Mystery. Också David Lindgren med dansvänliga låten Shout It Out bör hamna bland de bättre. Jag tycker dock inte att Danny Saucedo med låten Amazing förtjänar att vinna; bidraget håller inte den klass som man kan förvänta sig av artisten - vilket är synd.

De sämsta i finalen är för mig självklara. Att Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern är i final är en konsekvens av... Ja, av vad. Bidraget är inte passande för forumet (eller kanske är det just det det är) och jag känner ingen sympati för Thorsten Flinck och Jag reser mig igen. Det samma gäller för Molly Sandén; bidraget Why Am I Crying är tråkigt, patetiskt och jag blev förvånad att hon gick raka vägen till finalen. Baby Doll med Top Cats vill jag inte heller påstå har någon chans att vinna, speciellt inte ESC. Och Björn Ranelid feat. Sara Li... Som de sades på radion; "Mirakel skulle säkert gå bra att översätta till samtliga språk." På spanska låter det i alla fall bra...

Nu är jag nyfiken på att veta vad just du tycker om finalisterna!


Läsarnas Ord
Ord från: november

loreen borde vinna!! :DD



svar: hahah, men det är ju bra det. ^^ det kände konstigt för mig med, de första timmarna sedan blev det bättre och bättre. ^^<33



hoppas det blir bättre med armen iaf! <3

2012-03-10 @ 13:47:36
URL: http://fororten.blogg.se/
Ord från: november

fel blogg. :o den där bloggen, asså förorten finns inte. ^^ har tagit bort den. :P

2012-03-10 @ 13:48:24
URL: http://therevolution.blogg.se/
Ord från: Sofia [fotoblogg]

Svar: Tack detsamma du! (:

2012-03-10 @ 17:14:58
URL: http://sofiabjorkesjo.blogg.se/
Ord från: Ida

Tycker också om Lisas låt! Fast för mig är Loreen favoriten :)

2012-03-10 @ 18:24:16
URL: http://idawe.blogg.se/
Ord från: Anonym

Haha, jasså du gillade inte Molly? :D

2012-03-11 @ 15:15:53
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Ord från: Annie

Höll med dig. Jag gillar gripande låtar med texter man hör och kan känna med. Ulriks låt var underbar, men jag tror att folk är så fördomsfulla mot hans ålder och honom att de inte riktigt låter sig själva lyssna på den.

2012-03-12 @ 10:45:39
URL: http://selain.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0