Uppskattad på jobbet

När det blev spikat att jag inte behöver vara i skolan samtliga dagar innan studenten mailade jag mitt arbete. Att jobba är något jag verkligen vill, annars klättrar jag på väggarna. Och känslan av att vara arbetslös är inte att rekommendera. Trots att jag inte har ett hushåll att kassera in pengar till känner jag ändå stressen när dagarna bara passerar förbi. Jag behöver få jobba (eller göra vettigt skolarbete) för att kunna njuta av mina lediga dagar, som imorgon exempelvis.

Det var så roligt att komma till jobbet idag. Jag brukar vanligtvis endast jobba helger, men i och med min ledighet från skolan kunde jag ta möjligheten att jobba även en dag som denna, en vanlig onsdag. Många på jobbet log glatt och visade sin uppskattning. Jag fick till och med en kram av en som är fastanställd där och det gjorde gott. Att känna sig uppskattad på jobbet är viktigt. Det är en av de större anledningarna till att jag mer än gärna jobbar på hotellet även denna sommar.

Vad är viktigaste på arbetsplatsen tycker du?


Läsarnas Ord
Ord från: Hakuna Matata

Fin header!

2012-03-21 @ 20:53:34
URL: http://sofiafrandberg.blogg.se/
Ord från: Anna Katana

Att trivas på arbetsplatsen, ha bra kollegor som gör att man få sig ett gott skratt. Att inte åka mot jobbet med en klump i magen, det är det viktigaste för mig. Plus att jag känner att jag få möjlighet att utvecklas.



Kul att du trivs så himla bra med ditt jobb och är alltid bra att visa att man verkligen vill jobba. Bra merit för framtiden (:



Åh, tack vad snäll du är<3 Blev faktiskt själv nöjd med håret i lördagskväll.



Tro nog att R kommer klara av att leva med dig. Så jobbig kan du inte vara :D Själv känner jag att jag kör över min sambo ibland "kan inte du hämta det" och han gör det. Fast jag tog upp det en gång innan vi ens bodde tillsammans och sa att han måste säga nej för annars kommer jag utnyttja honom. Han får inte vara så snäll och göra allt jag säger (:



Skulle absolut inte heller ha sex eller ens kyssa någon annan när jag är i ett förhållande.



Kramar

2012-03-22 @ 09:45:50
URL: http://annakatana.devote.se
Ord från: Carro

Det är verkligen viktigt att man känner sig uppskattad på jobbet, som du säger, både av tex kunder och av kollegorna. Att man har en god gemenskap tycker jag är sååå viktigt med, att man kan ha roligt ihop! =)



oj, haha, jag vet inte vart vi var tyyp. Jag känner inte till gbg så bra utan jag bara hängde på min kompis :P Men det var väldigt vacker utsikt! =)

2012-03-22 @ 21:42:40
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/
Ord från: Patricia♔

sv: Du skriver alltid så snälla saker till mig. Tack!



Åhh men härligt att höra att han trivs. Ska han köra långturer eller vad är det för jobb han fått?:)



Kramar

2012-03-24 @ 21:50:47
URL: http://patriciac.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0