När höstsolen skiner även inombords

Idag är en bra dag, en väldigt bra dag. Jag är glad, väldigt glad.

Efter en mysig fika med Elin känner jag mig på topp. Också samtalet som jag hade med pappa igår (det var trots allt Fars dag, så varför inte pratas vid även då), gör att jag skiner som en sol, också på insidan. Jag känner mig sporrad till att fortsätta mitt jobbsökande. Pappa uttryckte det så fint; jag vet att han tror på mig. Mamma kom med förslaget att jag skall söka jobb på McDonald's. Det tar mig emot, samtidigt tror jag säkert att jag skulle kunna lära mig mycket som anställd där. Just därför skall jag, med glatt humör, en skinande höstsol och stöd hemifrån ta mig ner till restaurangen som ligger här i närheten. Att fråga kan ju inte skada.

Jag är på topp! Det är en mäktig känsla och jag vill dela med mig av den till er.
Tack för er uppmuntran - ni är fina!


Läsarnas Ord
Ord från: Anna Katana

Härligt! Behåll den känslan länge nu. Och hoppas det gick bra när du sökte på Mc. Man måste ju alltid börja någonstans och så kan man söka annat under tiden.

Kramar

2012-11-12 @ 16:07:02
URL: http://annakatana.devote.se
Ord från: Sara Ekman

Tack så mycket! :) Det var jag som fick buketten med rosor av min pojkvän, när vi firade 5,5 år tillsammans förra veckan :)

2012-11-12 @ 17:48:24
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Ord från: Anonym

Det är jäkligt tufft att ens lyckas få jobb på MCdonalds så lyckas du med det ska du va minst lika stolt som nån annanstans. :D Min brorsa har försökt en del på den marknanden.

2012-11-12 @ 19:31:45
URL: http://tvminnen.se
Ord från: Erica

Jag är glad att du är glad. Du är värd att vara glad. Hoppas att det går bra och att du får jobb där! :)

2012-11-12 @ 20:17:58
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Ord från: Becka [fotoblogg]

Åh så fint. :)
sv: Åh, det värmer verkligen. Tusen tack vännen! ♥

2012-11-12 @ 21:51:28
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu
Ord från: snie.blogg.se

bara o söka allt som finns :)

2012-11-13 @ 08:49:49
URL: http://snie.blogg.se/
Ord från: Sosso

SV; Det tycker jag att du ska! Dem var superfina och helt klart värd pengarna:)

2012-11-13 @ 12:16:59
URL: http://lovesosso.blogg.se
Ord från: Jessica Högberg

Så ska det vara!! Mc Donalds är inte en tokig inkörsport... Håller tumme för Soliden dock=) Tycker absolut att du på något sätt ska höra av dej till Elite=) Kram!!

2012-11-13 @ 12:57:48
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Ord från: Food around my World

Ja, ibland får man ta de jobb man kan få - arbetserfarenhet är alltid positivt oavsett vart du jobbat, för att kunna få bättre anställningar. Det är inget man bör tacka nej till. Hoppas du hittar ett jobb du kommer trivas med. Men annars kan du väl plugga?

sv. Ibland önskar jag att jag hade kunnat bjuda hela världen på te :) Men det går ju inte rikgit, tack för dina fina ord på mitt inlägg om teet! Hoppas du prövar på det någon gång och får uppleva hur gott, praktiskt och mysigt det är!

2012-11-13 @ 18:12:22
URL: http://foodaroundmyworld.blogg.se
Ord från: william

vilken bra dag:D

SV; älskar gammla serier:D men är inget stort fan av 90210;D

2012-11-13 @ 18:21:34
URL: http://canonguy.blogg.se
Ord från: Leone

Åh det är så fint att man kan bli så peppad av sina anhöriga. Undra om det ens skulle kunna gå att överleva annars.

2012-11-13 @ 19:41:21
URL: http://lingers.blogg.se/
Ord från: Becka [fotoblogg]

sv: Åh, det värmer verkligen. Tusen tack kära du! ♥

2012-11-13 @ 22:41:17
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu
Ord från: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

åh härlig dag!:)

2012-11-13 @ 23:17:25
URL: http://adaras.se
Ord från: nicole

sv: haha jaa, jag tycker det är roligt att laga mat ;)
kram!

2012-11-14 @ 11:51:46
URL: http://nicoleisabelles.blogg.se
Ord från: LINNPLINN

Bara för att jag kvickt ögnat igenom samtliga nya inlägg tänkte jag skriva en kort rad om det här - för att informera dig om att jag äntligen tagit mig tiden. Hihi.

Och nu är jag, som säkert flera andra utav dina läsare, nyfiken på hur mötet nere på McDonalds gick?

Kram.

2012-11-15 @ 01:58:48
URL: http://kufisk.blogg.se
Ord från: LINNPLINN

SV: Jo sömn får jag ju alltid eftersom jag är en arbetslös individ. Usch. Även om alla dessa tankar håller mig vaken plågsamt länge.

Eller hur. Jag kunde inte ha skrivit det så mycket bättre själv! Det är fantastiskt givande att få läsa någon annans kloka rader och dessutom följa en, minst lika mycket, givande blogg.
Det är otroligt vad internet kan få en att göra egentligen - både på gott och ont.
Tur att man kan finna så fina människor genom att skriva till varandra, det är något som alltid fascinerat mig och ibland har jag fäst mig alldeles för mycket vid en person som, tyvärr, visat sig vara någon helt annan.

Så är det ju. Men det gjorde mig så ledsen både på insidan och utsidan när jag insåg att hon bara tagit emot all min värme, utan att egentligen tacka. Att jag dessutom mötte henne i en butik när jag och A var ute och drällde, hade jag inte heller förväntat mig och mitt "god dag" kändes mest bara pinsamt. Varpå vi två därefter skyndade ut.
Numret och hennes namn är borta. Tyvärr är det inte första gången detta händer, det är nämligen tredje gången i nummerordning och nu är jag trött på att behandlas som snön vid den här tiden på året - så som jag uttryckte mig i min logg på Facebook. Skriver med det:


"Varför skriver du det här på Facebook? Behöver du uppmärksamhet, lilla råtta?

Nej. Jag skriver detta som en påminnelse till mig själv för att jag inte ska trilla i fällan ännu en gång och är du inte intresserad av vad jag publicerar i min logg/på min vägg b o r d e du tänkt efter ordentligt den dagen du accepterade min vänförfrågan.
Våga stå för den du är trots samtliga av dina mindre bra egenskaper, personligheter och det du ogillar med ditt utseende. Våga sticka ut. Våga säga vad du tycker. Våga tro. Våga vägra tystnad.
Ensam är stark.

Dem jag funnits för i ur och skur, älskat och värnat om vår relation... Dem jag t r o t t stått mig nära... De är precis som snöflingorna den här tiden på året.
De kommer och försvinner när det passar. Jag försöker fånga dem men de försvinner lika snabbt ur min hand och därför har jag bestämt mig för att skicka dem till där de trivs bäst - utan minsta vänliga omtanke, bort från mig.

Jag är alldeles för bra för dem eller så har de vuxit ifrån det stöd de fått och tack vare mig blivit vuxna (eller ännu barnsligare) och utnyttjat det faktum att jag är omtänksam och värnar om andra människor mer än mig själv.
Det finns två vägar att gå. Jag tänker a l d r i g mer ta genvägen."


Det stämmer. Tårarna får bara inte vara för salta, det gör mest bara ont och skadar relationen. Vidare att bara en part vill fortsätta bringa glädje till den andre skapar ännu större otrivsel.

Det låter fantastiskt, Jasmine. Snart är det helg igen. Redan nu har torsdagen tagit fart och timmarna går snabbare än sekunderna. Fy sjutton.
Önskar dig en härlig torsdag!

Kram.

2012-11-15 @ 02:11:21
URL: http://kufisk.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0