Att åka lastbil


Liten lastbil, 2010-04-19

Jag, en tjej på nitton år som i många avseenden räknas som vuxen, blev likt ett barn när jag fick erbjudandet att åka med i en lastbil. Eftersom R jobbar som lastbilschaufför har väl tanken slagit mig, men inte trodde jag att den skulle bli seriös. När jag befann mig hos R i början av oktober ringde han mig en eftermiddag när jag påvisat ett nedstämt mående. Han var i närheten av lägenheten och frågade om jag ville åka med honom tillbaka till jobbet för att lämna lastbilen och dagens rapporteringar. Jag sken som en sol, självklart ville jag inte missa denna möjlighet...


Det var häftigt! Att få sitta så högt upp på motorvägen och njuta av en utsikt som aldrig går att få i en personbil det var en upplevelse. Dessutom var R väldigt manlig där han satt och körde det stora fordonet med van hand. Jag var hänförd. Att jag skulle få åka lastbil hade jag aldrig anat när jag var femton år och precis hade fått kontakt med en fyra år äldre kille från Stockholm.


Läsarnas Ord
Ord från: p h i c s . b l o g g . s e - Linnea -

Sv:
Åh tack så mycket, det värmer !!
Vad roligt, vilken ö bor du på då ? :]

kram!

2012-10-25 @ 17:48:03
URL: http://phics.blogg.se
Ord från: Sosso

SV; Ja det ska man, dock är inte jag den som ser allra positivast på saker och ting men om fler börjar tänka så kanske man kan förändra också, det är viljan som styr!

2012-10-25 @ 18:41:34
URL: http://lovesosso.blogg.se
Ord från: Adine - fotograferande lärarstudent

Haha, ja det är kul att åka lastbil :D Min syster är 20 och ska ta lastbilskörkort, så det är lite coolt :D

2012-10-25 @ 20:44:10
URL: http://justbeingmyself.blogg.se
Ord från: Mariette

Vet precis vad du menar :)
Växt upp med en pappa som är lastbilschaufför och jag har alltid älskat att åka runt på vägarna.
När jag tog eget körkort för 3 årsedan köpte jag/vi en 7 sittsig Chrysler där jag satt som i min egna " lilla lastbil" och körde runt på vägarna.
Jag har varit arbetsgivare i många år innan barnen föddes och tipset jag kan ge dig inför nästa vecka är att läsa på lite om arbetsplatsen och vara intresserad av organisationen/arbetsplatsen , glad och pigg. Att vara nervös är bara naturligt och brukar lösa sig naturligt under tiden som går.
Tänk på att bara vara dig själv och att just du är unik och kan tillföra arbetsplatsen just dig själv.
Kommer gå så bra !
Kram

2012-10-25 @ 22:13:59
URL: http://barnlivetsefteratt.wordpress.com
Ord från: LINNPLINN

Ja att få åka lastbil är rena upplevelsen. Tänk att A också kör lastbil. Att sitta där och stirra på någon så manligt kontrollera ett stort fordon, att själv sitta högt upp - vara herren på täppan - och svepa blicken över vägbanan på högre höjd än vanligt.
Jag kan inte ens räkna på två händer hur många gånger jag åkt med i lastbilen och varje gång, varje gång, har det varit en upplevelse.
Bara tanken gör mig exalterad. Haha.

2012-10-26 @ 00:00:15
URL: http://kufisk.blogg.se
Ord från: dianasdrömmar

Häftig upplevelse :)kram Diana

2012-10-26 @ 06:00:55
URL: http://xn--dianasdrmmar-cjb.se/
Ord från: IIIIan

oh roligt!

2012-10-26 @ 08:19:21
URL: http://konstigalilian.blogg.se
Ord från: Leone

Åh vad roligt. Min pappa körde lastbil förr och han har berättat just det du skriver; om känslan att sitta högt över alla personbilar och njuta av utsikten.

2012-10-26 @ 08:31:32
URL: http://lingers.blogg.se/
Ord från: Sara B.

Du bor i göteborg, medan din kille bor i stockholm. I mitt fall var det tvärtom, killen jag gillade bor i gbg och jag i stockholm. Och det skumma är att även han vill bli lastbilschaufför. Det är sådanna saker som gör att jag vill följa ditt liv även om jag personligen inte föredrar att läsa bloggar med vardagsbetraktelser. Det finns mkt vi två har gemensamt och det gör bara att jag gillar dig ännu mer.

Jag hoppas du har det bra!<3

Svar: Naw, tack fina du. Jag tycker om att få ord från dig, du gör mig alltid glad.Att vi har mycket gemensamt är kanske ett tecken? I vilket fall som helst skulle jag gärna krama om dig en dag. <3
Vad vill du läsa om i en blogg?
Ta vara på dig.
Kram
Jasmine

2012-10-26 @ 23:00:34

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0