Naket


Naket, 13 oktober


Läsarnas Ord
Ord från: Louise

Vackra bilder!

sv: jag med, det finns en speciell känsla i svartvita bilder. Åh du och din blogg förtjänar alla fina ord :)
Tack snälla! Kram

2012-10-24 @ 20:23:30
URL: http://louisedahl.blogg.se
Ord från: Olivia Magnusson

snyggt :D

sv: hihi,aw tusen tack :D
kramis❤

2012-10-24 @ 21:05:18
URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
Ord från: Clara Ringqvist

Tack fina du! Så snällt!

2012-10-24 @ 23:40:50
URL: http://clararingqvist.blogg.se
Ord från: Fina Frun

fint ändå :)

2012-10-25 @ 09:33:12
URL: http://finafrun.blogg.se/
Ord från: Anna Katana

Superfina bilder.

Nudlar och varma koppen påminner mer om mina studentdagar (:

Ska absolut se den, men först läsning av boken. Om serien inte ligger kvar då får jag försöka hitta en nedladdning av den.

2012-10-25 @ 10:33:37
URL: http://annakatana.devote.se
Ord från: kiwiberries

O så fina bilder!

2012-10-25 @ 12:24:12
URL: http://kiwiberries.blogg.se/
Ord från: Vivvi

fiint!

2012-10-25 @ 18:11:41
URL: http://vivvifoto.blogg.se
Ord från: LINNPLINN

SV: Jag vet inte varför jag delar med mig så mycket, det är ju mig själv jag publicerar - hur jag är utanför bloggvärlden och varför behöver egentligen andra veta det. Jag vet faktiskt inte.
Precis som du skriver så är det ju väldigt personligt och mycket vågat med inslag av humor.Min blogg speglar den jag är.
Absolut. Saknaden är något man behöver. Att vara upp i dem man älskar hela tiden blir påfrestande för båda parter, även när det gäller familjen. Personligen anser jag det bäst att låta dagarna gå och om det finns något att belysa hos någon familjemedlem så gör jag det - för att stärka oss alla.
Jag håller mina två tummar för att vi ska fungera ihop så länge vi två behagar. Det måste kännas rätt för oss båda och just nu ser framtiden tillsammans väldigt ljus ut, trots ekonomiska hinder. Tack så mycket för din lyckönskning, den är stor!

Jo men jag tolkade din kommentar lite fel där då, eftersom jag trodde att du trodde hon inte längre var i livet, så nu har jag mer klart för mig hur du menade.
Dessvärre betvivlar jag att hon blir helt återställd, vi är nöjda så länge hon gör framsteg i rehabiliteringen, allt är guldvärt just nu och glädjetårar rinner för var steg hon klättrar. Hon är ung och viljestark vilket ger henne kraften att orka. Vidare är vi många som stöttar henne på alla vis och jag är så stolt över min mormor som lyckats ta sig igenom det som hade kunnat vara en dödlig utgång.
Precis. Vi bor på skilda håll. Jag i Örnsköldsvik, han i Sundsvall och det ligger ca. 16 mil söder om där jag bor. Samtidigt som det smått bryter ned mig så stärker det vår relation. Det jag menade med "snart, snart..." var förmodligen att jag skulle åka till honom eller att vi "snart" faktiskt kan flytta ihop.
Sedan är det jag själv som bromsar min kreativa sida. Som barn var jag den som hängde upp varenda teckning på skolans väggar, skrev "bok" på "bok" som jag läste för min yngre syster och alltid tog jag hem en massa konstverk till min mamma som inte visste var allt skulle placeras.
Med åren har jag hållit mig till att skapa personliga födelsedagskort med hjälp av ett färdigköpt kort som jag sedan pyntat så gott det gått, samt pyntat presenten i samma tema. Roligt och uppskattat.
Tack för tipset! Jag läste faktiskt om knapparna, men som sagt måste jag sparka mig själv i baken så att jag kan skapa det jag vill skapa och köpa det jag vill köpa. :)

Det var så lite så, jag kommer tillbaka - det vill jag lova och tack själv för din härliga kommentar! Det glädjer mig så att få besvara något långt. Tyvärr raderar jag inlägg som innehåller "svar" men jag har kommentaren i åtanke. Tack återigen, Jasmine!

2012-10-25 @ 23:53:51
URL: http://kufisk.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0