Att det hade kunnat gå så långt

Insikten skrämmer mig. Om jag inte hade lyckats byta jobb hur hade jag då mått idag?

Tanken på att kunna byta jobb gjorde tillvaron enklare att hantera. När jag äntligen lyckades kunde jag andas igen. Bara den senaste veckan, sen jag fick beskedet om att jag är välkommen till min nya arbetsplats, har jag mått så mycket bättre. Jag kan se fram emot livet igen, inte bara längta efter att få komma härifrån.

Men lite rädd är jag allt. När man har förändrat sin situation och kan se tillbaka finns möjlighet att reflektera. Ärligt talat vet jag inte om jag hade lyckats kliva ur sängen om jag fortfarande hade varit kvar på det snobbiga caféet... Det är en läskig reflektion; att det hade kunnat gå så långt.


Läsarnas Ord
Ord från: Eleonore

Grattis till nya jobbet, skönt att du hittat ett nytt och förhoppningsvis kommer trivas mycket bättre! :) var ska du börja jobba nu?

2013-04-16 @ 11:45:25
URL: http://fikamed.wordpress.com
Ord från: ADARAS.se - Where blog meets magazine!

Grattis till jobbet! <3

2013-04-16 @ 13:50:36
URL: http://adaras.se
Ord från: Angelica Leptin

ingen ska behöva må dåligt på jobbet så grattis till nya jobbet och hoppas du får det bättre där :)

2013-04-16 @ 20:59:58
URL: http://inreda.webblogg.se/
Ord från: Elin

Det här jobbet har ju verkligen pressat dig så att det är och har varit jobbigt är ju inte konstigt. Men ett jobb på ett hotell passar nog dig bättre också?Det har du gjort förut och trivts väldigt bra med, så jag tror på det.

Tack detsamma. Är inte så långt dig nu :)
kramar

2013-04-16 @ 21:39:02
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Ord från: Elin

Och det här jobbet du varit på är ingen bra arbetsmiljö överhuvudtaget, särskilt inte för dig som är ganska känslig, och påverkbar. Det är ingen förolämpning utan en komplimang, hoppas du tar det så.

Är faktiskt inte jag som denna gång blivit dåligt behandlad av Arbetsförmedlingen, utan mamma. Riktiga svin har hon råkat på, men jag tror det förföljer vår familj att jobba med människor som inte följer regler, och det de behöver följa ändrar de på istället, och inte har någon respekt för människan som individ.
Det är ett problem som jag har.. För mig själv alltså. Är jag bara lat och vill få pengar utan att jobba eller klarar jag faktiskt inte av ett vanligt jobb som det är nu? Jag har blandade åsikter där, beroende på dagsform. Vissa dagar skulle det ju faktiskt gå att arbeta. Kanske inte 100% eller på vilket jobb som helst men kanske halvdag lite då och då. Men som dagar idag till exempel, idag skulle jag inte ens klara ICA utan 10 tabletter i kroppen.

Vi är lite lika du och jag, i hur vi tänker så är inte så svårt :P <3

Hur som, det nya jobbet kommer nog passa dig. <3
kramar

2013-04-17 @ 13:32:49
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Ord från: Angelica Leptin

Ja jag håller helt med, det är de små detaljerna som gör ett hem :) Kul att höra att du mår bättre nu. Vart jobbar du nu då? :) Bloglovin byte?

2013-04-17 @ 13:33:46
URL: http://inreda.webblogg.se/
Ord från: anniepiiie

Stort grattis till jobbet! :D Du är så duktig!!! Kramar

2013-04-17 @ 13:59:59
URL: http://anniepiie.blogg.se
Ord från: Jane Doe

Jag har den filosofin att allt händer av en anledning och att allt som sker runt omkring oss formar oss till den person vi blir i slutändan.
Du har vågat försöka jobba på ett snobbigt café. Det fungerade inte och du vågade också inse det och söka dig vidare. Det är starkt jobbat, du är stark.
Kram

2013-04-23 @ 22:09:07
URL: http://anothercrackinthewall.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0