En helg tillsammans


Kebabtallrik

Det var tänkt att dagen skulle tillbringas på Söder, med besök på Myrorna, kväll på biografen och tidig middag på Tully's. Dock hittades varken assietter på second hand, sevärd film vid passande tidpunkt eller ork att vandra tillbaka längs hela Götgatan. Istället promenerade vi runt och avslutade en tidig eftermiddag i ett hörn nära Skanstull. Kebabtallrik - ren lyx, en ovanlighet och fasligt gott. Det bästa av allt var trots allt att få vara tillsammans med R - hela dagen. Vi åkte buss tillsammans, höll handen på staden gator och pratade om allt annat än det som just nu sker i våra liv. Det var en avslappnande dag och det kändes som att det var just det som jag och R behövde; tid tillsammans. Jag hade inte ens koll på klockan, vi strosade bara runt och fanns till.


Läsarnas Ord
Ord från: Elin

Underbart fina du!!

Tack för att jag fick sova hos er i lördags, uppskattas. Och jag uppskattar alltid ditt sällskap och dina fina ord.
kramar

2013-04-29 @ 23:21:04
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Ord från: Jane Doe

Ibland är det enda som behövs lite tid för varandra. Att upptäcka och "lära känna" varandra igen när man inte haft tid för det på ett tag. :)

2013-04-30 @ 16:14:58
URL: http://anothercrackinthewall.blogg.se
Ord från: Elin

Tack så mycket <3
Jag menar det verkligen.
Hur är det nu, hur blev allt?
kramar

2013-04-30 @ 18:47:44
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Ord från: Tessie

Det är precis såna dagar man behöver tillsammans. Bara vara, inte tänka på tid eller rum utan bara se varandra och få vara i nuet. Bra val, bra gjort och toppen! :)

Sv; Tack för alla dina fina kommentarer. Dom värmer att läsa. Jag är ledsen dock att vi inte hann ses nått inna jag flyttade. Men jag hade OTROLIGT mycket att hinna med så bloggen fick ligga åt sidan. Du skulle ha messat mig i stället, ringt mig så hade jag sett det på en gång. Men men, som jag skrev tidigare vid en kommentar så är du välkommen att hälsa på här uppe! :)

Kram <3

2013-05-01 @ 01:06:26
URL: http://ragdollie.blogg.se
Ord från: Sofia

Mums :-D

2013-05-01 @ 17:48:47
URL: http://acordingtosofia.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0