Jag lever och njuter

Livet har sin stilla gång. Dagar blir till nätter som sedan blir till gryning och dag. Snart är hela sommaren förbi. Usch, det känns hemskt. Att möta vintern känns inte alls som något jag är redo för. Visst är jag starkare nu än i våras - Jag har inte ångrat mig en sekund att jag lämnade caféet! - men att återigen få uppleva kyla och mörker är något som får mitt hjärta att hoppa högt då och då. Det känns inte kul, varken den kommande vintern eller att gå omkring med hjärtat i halsgropen. Trots att årstiderna skiftar (som alltid) känns livet fint och jag njuter ständigt av tillvaron.

Jobbet på hotellet är roligt! Mina arbetskamrater är snälla och jag känner mig omtyckt och välkommen - en känsla som inte ens existerade på caféet. Säga vad man vill om att städa hotellrum, men som med allt annat i livet blir det vad man gör det till. Kroppen är öm efter en arbetsdag och huvudet vill inget hellre än slökolla på en dålig tv-serie eller surfa runt på nätet efter... Ingenting. Men livet är fantastiskt ändå, trots trötta axlar och mörbultad tankeverksamhet. De dagarna som jag är ledig - när man inte jobbar heltid blir det några dagar per vecka - sitter jag gärna ute på balkongen, fikar, läser romaner, skriver ord och funderar på livet. Någon gång ska man ju hinna göra det också...


Läsarnas Ord
Ord från: Louise

Vad härligt att du känner så om ditt jobb!

Svar: Håller helt klart med! :)
Kram

2013-07-21 @ 21:47:43
URL: http://louisedahl.blogg.se
Ord från: M

Sv. Härligt :)

2013-07-22 @ 17:55:25
URL: http://marinapalme.blogg.se
Ord från: Clara

Så otroligt snäll du är!

2013-07-24 @ 09:09:50
URL: http://clararingqvist.blogg.se
Ord från: Erica

Jag ser inte heller fram emot vintern. Det gör jag å andra sidan aldrig. Men just nu tänker jag inte på det. Det är juli. Det är sommar fortfarande, och jag njuter. :)

Bra att du trivs på hotellet! :)

2013-07-24 @ 20:23:26
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Ord från: A

Hehe ja visst är hon :) jaa.. Katter är helt underbara!

2013-07-24 @ 22:25:40
URL: http://phose.blogg.se
Ord från: Felicia

Jag ÄLSKAR dina texter, känns ofta som mina, toppen. Skönt att det känns bättre på det nya jobbet, dåliga jobb är inte något att ha.

SV: Jag hade det toppen, och livet har bara flugit förbi, NU är jag iaf hemma så nu kan vi ses, är iaf hemma i ngn vecka, hahaha... hur känns det i sthlm? hittar du bättre nu?

puss

2013-07-25 @ 01:36:19
URL: http://fjaelkis.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0