Vi skålade in det nya året

När vi skålade in det nya året och såg ut över en färgsprakande horisont tänkte jag tillbaka på året som har gått. Jag har blivit bjuden på en resa kantad av mycket - inte minst ett känslokaos i början av år 2013...

Känslokaos

Året började på en destruktiv arbetsplats, med insikter som följde. Jag sökte till högskolan en första gång, mest som en sista utväg om jag inte skulle lyckas ta mig vidare innan hösten kom. Lyckligtvis fick jag under våren möjlighet att byta arbetsplats, något som till en början verkade osäkert men med facit i hand är ett av mina bättre beslut i livet. På min nya - och nuvarande - arbetsplats mår jag så mycket bättre än i vintras.

Årets midsommartårta

Sen kom sommaren; solig, härlig, rolig.

Höstdagar, läs om dem här.

Med hösten kom det gråa, men jag och R hade det fint tillsammans. Jag sökte till universitetet en andra gång - och kom in på mitt förstahandsval, vilket spred stor glädje och var ett varmt välkomnat besked.

Adventsstjärnan som sprider ljus i vårt sovrum

December spred sitt ljus. Lugn och ro - och harmonin var ett faktum. Jag pysslade hemma och förberedde inför en jul hemma på barndomens marker. En vecka med familjen gjorde gott. Jag skålade in det nya året med lycka inombords.

Det är med spänning och förväntan som jag välkomnar år 2014.


Läsarnas Ord
Ord från: The Revolt

Det här inlägget var väldigt bra haha xD då får jag lite av en reminder av det som jag hängde med i innan (t.ex. det där jobbet du inte tyckte om) och så det nya som jag missat. Hur tycker att året var som helhet? Blir det typ att slutet på året överväger kaoset i början?:O

svar: Åh tack så mycket! haha det där gjorde mig glad xD alltid kul att höra att andra ser att man utvecklats :D sj tycker jag ändå inte att det är så stor skillnad egentligen. Språkligt har jag väl utvecklats, men det är fortfarande samma tema. Kan bara skriva då jag är nere, då jag mår bra går det inte att få ner ngt i pappret :o måste lära mig atts skriva glatt också haha xD

Jo, det skulle jag gärna vilja! :D Dock vet jag inte om jag hinner, för ganska mycket med skolan och allt. massa kurser jag måste ta tag i nu när det är sista terminen och så. Så lär nog inte ha så mkt fritid, vare sig under vanliga dagar elr lov. men vi kan se om vi kan ses och fika ngn dag då jag har tid under ngt lov, samtidigt som du inte jobbar/pluggar! :DDDD<3

2014-01-02 @ 00:17:32
URL: http://TheRevolt.blogg.se
Ord från: Amanda [SPONTAN]

Kul att tänka tillbaka på det gångna året :)

2014-01-02 @ 12:11:31
URL: http://spontan.blogg.se
Ord från: veronica eriksson

Härligt inlägg, kul att läsa :) Kramar

2014-01-02 @ 14:49:09
URL: http://vveronicas.com/
Ord från: Sandra Leone

Mitt tvåtusentretton var också ett känslokaos och jag ser jag tillbaka blir jag nästan andfådd av tempot det höll. Jag ser också framemot med spänning över vad 2014 ska innehålla.

2014-01-02 @ 18:49:44
URL: http://lingers.blogg.se/
Ord från: Mitt Svar

Åh nu glömde jag ju fråga om din nya skola när vi sågs. Vi får prata om det nästa gång. Det ska bli spännande att höra.

2014-01-02 @ 19:31:20
URL: http://frihetsfjarilen.blogg.se/
Ord från: Elin

Tack fina du <3 du hade dock rätt. Ruskigt grått och trist och regnigt en del (dock inte nyår *puh*).
Hur var ditt nyår?

Jag skulle gärna byta in lite kvinnlighet i min karl ^^ dela med dig kanske?
Kram

2014-01-02 @ 20:59:20
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Ord från: paulina

vilket år vi har haft!

2014-01-02 @ 21:54:42
URL: http://paulinabladh.blogg.se
Ord från: Maria - ett norrsken i Linköping

Det är ibland väldigt bra att ha lite dåliga perioder så man kan komma framåt och vara tacksam över hur bra det blev i slutändan. Även om man precis just då hellre skulle vilja vara utan just den perioden. Huvudsaken är att man tar sig ur den.:)

2014-01-03 @ 14:28:01
URL: http://marialindgren.blogg.se
Ord från: Sessie♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

sv: Jag hade en underbar jul och skönt att höra att du hade det också. Ja att komma hem är alltid skönt och det låter bra att du nu kan se det du och R har tillsammans i Sthlm som ditt hem:)

Stor kram

2014-01-03 @ 20:10:53
URL: http://sessie.se
Ord från: Elin

Låter som en toppennyår! En bra början på nya året, precis vad som behövdes kanske?

Om man jämför med vad jag har vägt så är det rätt många kilon.. Äckligt många faktiskt. Jag kanske lär mig leva med det en vacker dag.

Vi får göra så ^^
Kram

2014-01-04 @ 00:33:55
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Ord från: Reporter|Olivia

Vad fin tårta!

2014-01-05 @ 23:22:36
URL: http://www.solglans.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0