En möjlig framgång á artontusen ord


Adventsfikan är ett minne blott.

Sedan en månad tillbaka har julstämning, värme och godsaker varit en del av vardagen. För min del är dessa trevligheter slut och för tillfället sitter jag på ett café i centrala stan med förhoppning om att skriva vidare på c-uppsatsen. Trots att julskyltningen kvarstår i butiksfönsterna och cafékedjorna lockar med julsmakande drycker och bakverk ser jag världen i ett mer grådassigt filter. Inte sagt att jag känner nedstämdhet och oro, det är bara det att julen är slut och jag har återgått till vardagen.

Energin läggs inte på att sörja, den behövs istället till att producera en storslagen uppsats. Om en vecka ska vi skicka in ett sista (nästintill färdigställt) utkast för att några dagar senare kunna göra de sista mindre justeringarna som behövs innan den slutgiltiga uppsatsinlämningen. Det riktigt suger i magen! Att skriva c-uppsats är stort, det är så otroligt upphöjt. Samtidigt, och det kanske bara är jag, är det lätt att bli uppslukad av alla uttalanden som egentligen kanske inte riktigt stämmer. Visst är det en stor grej att under en halv termin på egen hand lyckas producera en vetenskaplig text á artontusen ord, men att göra detta i slutskedet av en flerårig högskoleutbildning är inte helt otänkbart. Jag och min uppsatspartner har en hel del kvar, men ser inte en framgångssaga som omöjlig. Önska oss gärna lycka till!



Läsarnas Ord
Ord från: mammatillmirakel.blogg.se

Åh julen är så kort...men det gäller att försöka njuta av den. och du, den kommer igen. Kram och lycka till med ditt fortsatta skrivande! :) Kram

2016-12-28 @ 16:11:05
URL: http://mammatillmirakel.blogg.se/
Ord från: Alice Lindström

Lycka till med din uppsats!

2016-12-28 @ 16:54:52
URL: http://bilderbyalice.blogg.se/
Ord från: Jessica Högberg

Stort lycka till kära Ni!

2016-12-28 @ 21:50:51
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Ord från: Annika

Jag önskar dig Ett Gott Slut och Ett Gott Nytt År. Lycka till med uppsatsen. Kram.

2016-12-30 @ 12:14:53
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se
Ord från: Hanna Karlsson

Lycka till med uppsatsen!

2016-12-30 @ 22:21:12
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0