Fettisdagen

De senaste två veckorna har jag tagit väl hand om mig själv; sovit gott, skrattat mycket och ätit vad som behagar mig. Det har blivit mycket godsaker, men man ska ju njuta av livet - nu mer än någonsin. Min nya vardag ute på en praktikplats inom socialt arbete är på många sätt utmanande, spännande och samtidigt lagom påfrestande. Jag kommer alltmer in i verksamheten och känslan inombords säger mig att jag kan komma att passa in där. Jag får gång på gång bekräftat att jag har med mig användbara verktyg från min utbildning samt att arbetet kan vara något jag kommer att trivas med.


Semla till kvällsfikat.

Fettisdagen till ära bjöd enhetschefen på hembakade semlor. Det blir min andra och godaste för i år! Den tredje njöt jag av till kvällsfikat; köpt bröd men i övrigt egenkomponerad. Självklart serverades semlan i en djup skål med varm mjölk i botten.

Hur serveras den perfekt semlan enligt dig?
Hur många semlor har du ätit hittills i år?


Läsarnas Ord
Ord från: N

Så gott! Åt också en :)

2016-02-09 @ 23:42:37
URL: http://nathalies.vione.se/
Ord från: Annika

Hej. Jag gillar inte semlor så jag har inte ätit någon, var roligt att du trivs på din arbetsplats och att du får må bra. Kram från mig.

2016-02-10 @ 19:15:10
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se
Ord från: Cissi

Vad kul att du trivs och känner att du valt rätt. Är verkligen guldvärt

2016-02-11 @ 13:27:15
URL: http://nastanperfekt.blo.gg
Ord från: Jessica Högberg

Härligt att du trivs!!
Äter inte semla men OM jag gör det vill jag oxå ha varm mjölk=))

2016-02-11 @ 13:37:57
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Ord från: mammatillmirakel.blogg.se

Man började ju käka semlan med varm mjölk för flera hundra år srn. Så kul att du gör detsamma!! :)

2016-02-14 @ 22:41:41
URL: http://mammatillmirakel.blogg.se/
Ord från: Anna

Mums! Saffranssemla är en favorit här :)

2016-03-17 @ 00:55:14
URL: http://annaskost.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0