Syr på min myndighetsrock

Jag trivs väldigt bra på min verksamhetsförlagda utbildning, men är totalt utmattad när jag kommer hem. Efter tre veckor ute på praktik har jag fått klart för mig att jag måste inta en mer objektiv roll, en myndighetsroll, i mötet med klienter. Som det är nu engagerar jag mig känslomässigt i alla relationer, men jag inser att jag inte kommer palla att jobba inom socialt arbete om jag fortsätter på samma sätt.

Under praktikperioden måste jag hitta min professionella roll och jag har redan börjat sy på min "myndighetsrock". Det är en spännande process och jag ser fram emot att känna mig trygg i osäkerheten.


Läsarnas Ord
Ord från: Annika

Tack för kommentaren.Hoppas att du ska känna dig trygg i din roll på din praktikplats. Det är alltid roligt med praktik.

2016-02-16 @ 23:04:29
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se
Ord från: Sara

Jag förstår hur du menar! I längden fungerar det ju inte om man engagerar sig allt för mycket känslomässigt, så jag vill önska dig lycka till med "myndighetsrocken"! :)

2016-02-18 @ 10:48:35
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se
Ord från: Jessica Högberg

Det var smart. På med uniformen bara. Det är lättare att kliva utanför "comfortzone" med uniform och en myndighetsrock sydd av samma skräddare som gjorde Kejsarens nya kläder är toppen!! <3

2016-02-19 @ 15:43:58
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Ord från: Monica

Jasmine, min underbara systerdotter, det känns som du gjort rätt val med din utbildning och nu din praktik. Så roligt! Och jag älskar din sätt att skriva, speciellt "jag har redan börjat sy på min "myndighetsrock". Det är en spännande process och jag ser fram emot att känna mig trygg i osäkerheten." Många kramar från mig!

Svar: Tack Monica för dina fina ord och för ditt beröm.Hälsa familjen!
Kram
Jasmine

2016-02-23 @ 09:20:31

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0