När det är dags att återgå till (den nya) vardagen

Jag är åter på stadig mark. Åter hemma i Sverige, på Västkusten, men ännu inte hemma i mitt eget hem. Imorgon sätter jag mig på tåget hem till Stockholm för att dagen därpå återgå till min vardag - som egentligen inte är rutinmässig vardag, utan snarare skulle kunna beskrivas som en ny tillvaro. På måndag börjar jag nämligen sommarjobba som handläggare på Socialtjänstens Beroendeenhet, på den arbetsplats där jag tidigare i våras gjorde min praktik.

Innan dess hoppas jag på att få landa, i alla fall någorlunda. Jag har flera dagar bakom mig som ännu inte har reflekterats kring, däribland en resa till Amsterdam tillsammans med mamma. Det har varit fina dagar som gett mig många värdefulla minnen. Efter hand kommer du som läsare att få ta del av mina dagar på Västkusten samt resan till Amsterdam. Håll utkik!



Visit i Haga, kattmys, studentfirande och dagar i Amsterdam.


Läsarnas Ord
Ord från: Annika

Oj vad mysigt du verkar ha haft det. Fint väder också med vackra foton. Ska bli spännande att läsa om din resa till Amsterdam. Hoppas att du fick se många vackra tulpaner. Kram.

2016-06-19 @ 16:34:03
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se
Ord från: Jessica Högberg

Så härligt med mamma dagar i Amsterdam!
Grattis till jobb!

2016-06-19 @ 21:04:24
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Ord från: Amanda Lindstrand

Vad fina bilder :)

2016-06-20 @ 21:02:54
URL: http://liindstrand.blogg.se/
Ord från: anniepiie

Men fy attan va trevligt det låter, och roligt med sommarjobbet. :D Själv kom jag hem från Stockholm idag och återvänder nu till östkusten. ;) hihi Men allt kan man ju inte blogga om samtidigt så jag började med London resan. Jag ska hålla utkik här för är nyfiken och höra om din resa. :D Kram

2016-06-21 @ 21:46:05
URL: http://anniepiie.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0