Som ett osorterat arkiv

28 - feb
Jag känner mig som ett osorterat arkiv. Ostrukturerad. Som om alla viktiga papper har staplats på hög, välts omkull och krafsats ihop till någon form av mindre kaos. Där har inte funnits tid och ork att städa upp i röran och nu står jag här - frustrerad, ledsen och med känslan av att ha misslyckats. Trots att jag försöker ta mig tiden att vila tycks jag inte få ordning på tankarna.

Jag känner mig väldigt trött nu för tiden. Tankarna snurrar konstant. När det äntligen är dags att gå till sängs känner jag mig nästan gråtfärdig till följd av tröttheten. Min nya tillvaro, som inte längre är så ny med tanke på att jag redan har varit ute på min verksamhetsförlagda utbildning i fem veckor, tar så extremt mycket på krafterna. Inte bara ska jag reflektera kring mig själv som person i ett nytt sammanhang, jag måste också förhålla mig till min kommande roll som professionell myndighetsperson. Det är svårt och jag får inte riktigt ordning på allt. Kaos. Men jag mår så himla bra och känner mig lycklig. Lite mer energi och fler timmar på dygnet hade dock inte skadat.


Läsarnas Ord
Ord från: Cissi

Hoppas energin vänder snart och du slipper känna dig så trött. Massa kramar

2016-03-03 @ 11:49:22
URL: http://nastanperfekt.blo.gg
Ord från: Victoria Johansson

Ja det gör man verkligen. Det tråkiga är att man ses så himla sällan. Mamma jobbar oftast när en annan är ledig och tvärtom :/

2016-03-05 @ 14:33:38
URL: http://impalaa.blogg.se/
Ord från: Carolina Thoor

Tråkigt. Hoppas att det blir bättre!

Sv; tack ska du ha! :D

2016-03-05 @ 18:09:52
URL: http://knaset.blogg.se/
Ord från: Lillabus

Alltid jobbigt att sätta sig in i en ny roll i livet och samtidigt inte tappa bort sig själv på vägen. Härligt att du trots dålig energi känner dig lycklig mitt i allt.
Kram

2016-03-07 @ 09:39:45
URL: http://lillabus.devote.se
Ord från: Annika

Vad härligt att du känner dig lycklig mitt i allt kaos.

2016-03-07 @ 10:18:10
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0