Som en helg ska vara

Jag vaknade upp på lördag morgon och gladdes åt att ha R hemma - just då sovandes i rummet jag lämnade en halvtimme tidigare. I en lugn lägenhet och med ro inombords tillbringade jag förmiddagen vid datorn. När också R hade påbörjat lördagen åt vi mysfrukost vid köksbordet; vi åt inget extraordinärt eller lyxigt, det var mer det att vi åt tillsammans.

Då fina Elin har varit på besök hos oss i helgen ägnade jag en del av lördagen åt att göra potatisgratäng och morotskaka. För att aldrig ha gjort morotskaka innan måste jag erkänna att jag blev väldigt stolt! Den blev inte torr, snarare ljuvligt saftig. Frostingen blev varken för söt eller klumpig, i mitt tycke perfekt. Så roligt att kunna bjuda på god mat och efterätt när vi får besök här hemma. Tack för att du kom, Elin!


Hemmagjord morotskaka

Och som alla andra dagar - vardag som helg - har jag den där c-uppsatsen hängandes över mig. Denna söndagseftermiddag har jag ägnat några timmar åt att söka av forskningsfältet, läsa diverse forskares perspektiv och försökt se samband mellan det jag läst och det som ska komma att bli mitt och min uppsatspartners färdiga examensarbete. Tur att vi är två! Det känns lite lättare att vara förvirrad tillsammans med någon än att stå på egen hand och vara förtvivlad.

Nu väntas det middag och en stund ifrån alla måsten.
Trevlig söndagskväll!


Läsarnas Ord
Ord från: ajlimullersandvik.blogg.se

Huu, minns så väl den där C-uppsatsstressen. Heja heja dig! Ditt bakverk ser strålande ut. Kram <3

2016-11-21 @ 06:35:30
URL: http://ajlimullersandvik.blogg.se/
Ord från: http://siliiins.blogg.se

Men dröm!! Gud så gott :)

2016-11-21 @ 09:53:12
Ord från: radhuslivet.se

Åhh vad gott det såg ut! :)

2016-11-21 @ 10:01:34
URL: http://radhuslivet.se/
Ord från: mammatillmirakel.blogg.se

Oh my god, den såg så himla god ut. Morotskaka är en klar favorit. Gott att göra kaka på grönsak :) Håller tummarna för dig när det gäller c-uppsatsen. Du klarar det! Stockan dit är bara evighetslång kan man känna, men för varje dag är man ett steg närmare. Kram

2016-11-21 @ 12:53:33
URL: http://mammatillmirakel.blogg.se/
Ord från: Jessica Högberg

Snygg morotskaka!
Låter som en härlig helg om vi bortser från C ångesten...

2016-11-21 @ 13:21:01
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Ord från: anniepiie

Va kul att du lyckades med morotskaka, ser både fin och god ut. :D Asså potatisgratäng är ju så himla gott. :) Mums!! Äter jag inte allt för ofta... SV: Joda, mamma kom hem och det gick mkt smidigare hem från Stockholm. ;)

2016-11-23 @ 20:53:55
URL: http://anniepiie.blogg.se
Ord från: Ellen Gräntz

Älskar morotskaka! Aldrig bakat egen dock

2016-11-24 @ 17:34:14
URL: http://ellengrantz.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0