Vigårda och förundran framför bioduken

Efter veckan som har varit, med snökaos, ångest, skolarbete och jobb, kände jag igår för att äta ute. Vi hörde av oss till paret som fått oss att upptäcka glädjen i att äta på restaurang, de som skämde bort mig så mycket på min födelsedag, och tog oss alla fyra in till stan lagom till middagstid. Jag som hade sett så mycket fram emot att äta den goda maten på Vapiano blev minst sagt besviken när det visade sig vara fullt både på Södermalm och i Gamla stan. Vi promenerade därför vidare in till stadskärnan för att till min stora glädje finna ett nyöppnat Vigårda på Vasagatan 14.

Vigårda upptäckte jag första gången i Mall of Scandinavia och blev vid första ögonkastet förälskad i den goda maten, den hemtrevliga miljön, enkelheten och priset. Vigårda erbjuder ett enklare koncept, vilket av de själva beskrivs som "snabbmat med kvalité", där maten imponerar i relation till priset. Miljön är hemtrevlig och välkomnar alla typer av gäster - par, vänner, barnfamiljer, kostymnissar och nyligen introducerade bekantskaper. Ett ställe där det kan njutas av god mat, men också tas både före- och efterdrink. Dessvärre har Vigårda ingen efterrättsmeny, men i mitt fall var jag nöjd efter måltiden.

R ville dock ha något sött efter maten, därför tog vi oss till området kring biografen där vi stannade till på ett fik och njöt av varm dryck och chokladtårta. Kvällen avslutades med stor förundran framför bioduken där Tim Burton's senaste film Miss Peregrines hem för besynnerliga barn visades - så fantastisk. En lyckad kväll!

Restaurang Vigårda - gott, enkelt och hemtrevlig miljö.


Läsarnas Ord
Ord från: NICOLE

Ja det var du sannerligen värd efter en sådan tuff vecka! =) Hoppas kommande blir bra för dig :) SV: nej det var en riktig toppendag vill jag lova =) Kram

2016-11-13 @ 19:56:17
URL: http://nwistrand.forme.se
Ord från: Carolina Thoor

Mysigt att äta ute och vad mysigt att se på bio. Den här filmen älskar jag i bokform och blev så glad då jag såg att dem har gjort en biofilm på första boken. Var den bra?! :D

Sv; ja, det var tur. Härligt att pojkvännen min var ledig ifrån sitt jobb och kunde assistera mig till och från arbetet! :)

2016-11-14 @ 15:22:53
URL: http://knaset.blogg.se/
Ord från: Alice Lindström

Mysigt med bio!

2016-11-15 @ 09:41:02
URL: http://bilderbyalice.blogg.se/
Ord från: anniepiie

Låter supermysigt. :D Tack för tipset, jag har inte ätit på vigårda men kanske kan bli ett besök nu när jag ska upp om några veckor. :)

2016-11-15 @ 15:55:50
URL: http://anniepiie.blogg.se
Ord från: mammatillmirakel.blogg.se

Åhh den filmen vill jag också se :) men siktar mest på "Fantastic brasts" nu i veckan :) Vigårda har vi här i malmö. Mycket gott!

2016-11-15 @ 16:15:09
URL: http://mammatillmirakel.blogg.se/
Ord från: LIL BABUSTYLE - Chronic pain warrior

Mysigt att äta ute! Tur ni hittade ett så bra ställe. :)

2016-11-15 @ 22:23:18
URL: http://nouw.com/lilbabustyle
Ord från: Släpp taget. följ flödet

Så mysigt det lät!! :D

2016-11-17 @ 19:41:54
URL: http://tovanz.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0