Sen kväll i kortmakeriet

Sen kväll i kortmakeriet

Ni kanske vet hur det är; måstena staplar sig på hög och ändå sitter man där med det man tycker är så himla roligt - trots att det varken är akut eller nödvändigt att göra just nu. Ja, du kanske förstår att skolan inte är den mest inspirerande just nu. Jag kämpar, det vill jag ändå påstå. Vissa dagar är det svårt att komma ur sängen och än mer ansträngande att få något vettigt gjort. Istället ser jag på film, dricker te i soffan, känner ångest över tillvaron samt glömmer tid och rum då jag flyr in i kortmakeriet. Det har blivit en del pysslande senaste tiden, däribland ett färdigställt studentalbum. Kreativiteten kommer när man minst anar det!

Läget är ändå rätt okej, det ska erkännas. Efter helgen känns det aningen mindre tungt att ta sig an de två tentorna som ska lämnas in under den kommande veckan. Nedräkningen har börjat, om en vecka kan jag känna mig fri. I alla fall någorlunda, den totala friheten infinner sig i januari då jag och min uppsatspartner förhoppningsvis har färdigställt och kan känna oss nöjda med examensarbetet. Till dess är det bara att hålla lågan och humöret uppe... om så bara över vattenytan.


Läsarnas Ord
Ord från: linn

jasmine! har jag sagt jag har ny blogg? glömde mitt inlogg till den gamla hahah!!

2016-10-24 @ 11:29:43
URL: http://linnielinnie.blogg.se
Ord från: Jessica Högberg

Jobbigt, men kämpa, tror nog det är värt när det är klart!

2016-10-24 @ 11:49:21
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Ord från: Kattis

Härligt ändå att ha en hobby som ger sån utlopp för kreativitet...vet precis hur det är när man fastnar helt i det till mitt i natten!😋
Men kämpa på med studierna samtidigt, helt plötsligt är vi i januari och du är klar!😀
sv: Det var en jättemysig lunch!☺

2016-10-24 @ 22:27:19
URL: http://stellaefoto.blogg.se/
Ord från: Elin

Det var så himla roligt att du kom! Betyder mycket. Känner så himla starkt att jag vill träffa er igen (ha en liten together med Rickard också :P ) Få se om jag KANSKE kan följa med?

Han är tacksam, skickar en kram och en hälsning.

Och att inte alltid vara inspirerad av plugg: det förstår jag. Det är så otroligt skönt att vara icke-student :P Har du några knep som fungerar ibland i alla fall?
kramar

2016-10-26 @ 12:58:21
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0