Värmande relationer och litervis med te

Jag lunkar i uppförsbacke nu för tiden. Motivationen är snudd på obefintlig, vilket inte passar så bra med tanke på allt skolarbete som behöver göras. Med förhoppning om att finna ro och på så sätt lite motivation tog jag fredag och helgen ledigt från alla måsten. Tiden tillbringades istället med vänner och familj alternativt framför en film i soffan. Tekoppen har funnits nära till hand större delen av tiden; någonstans vill jag tro att te löser det mesta.

Den senaste tiden har jag skrivit att jag saknar tid för reflektion. Denna helg tog jag mig den tiden. Inte för att jag blev så mycket klokare, snarare mer tom och distanserad från vardagen. Det ultimata vore om jag kunde hantera känslan av att vara opersonligt (o)förankrad till livet och använda denna distans till att se objektivt på tillvaron, på vardagens svårigheter, på mig själv och på mitt skolarbete. Men livet är inte alltid som man önskar och därför passerar dagarna utan att inkludera motivation och livskraft, vilket mynnar ut i att hemtentans blanka blad förblir oskrivna.

Det är klart att jag känner mig stressad över att inte få gjort skolarbetet som behöver bli gjort. Samtidigt har den senaste månaden, sedan terminsstart, varit kantad av så mycket frustration och ovisshet... Jag vet att jag kommer känna stolthet i slutet av januari då c-uppsatsen och terminens tentor är avklarade, det är bara det att vägen dit känns så himla lång och brokig!

Litervis med te. Oktober 2015.


Läsarnas Ord
Ord från: Alice Lindström

Grymt fin te kopp!
Smart att ta en helg för att fokusera på annat (:

2016-10-11 @ 16:02:58
URL: http://bilderbyalice.blogg.se/
Ord från: Amanda

Låter som en härlig helg! Hoppas du fått mer motivation nu :)

2016-10-11 @ 16:15:53
URL: http://amandalarsson.nu
Ord från: Pauline Hurtig

vilken fin kopp!

2016-10-11 @ 18:44:40
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Ord från: Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Hoppas det snart känns bättre!

2016-10-12 @ 03:02:37
URL: http://evahle.se
Ord från: Anonym

Te brukar hjälpa mot det mesta faktiskt. Tro det var bra att du tog en paus från alltid och bara var en helg, det kan behövas när allt känns motigt och ingen inspiration finns. Hoppas du finner inspirationen och att det blir någonting skrivet.

Kram

Svar: Svar: Tack snälla du för dina fina ord. Din visade omtanke uppskattas.Ta vara på dig.
Kram
Jasmine

2016-10-12 @ 12:55:45
Ord från: Kattis

Trist att du är mitt i en sån period nu men bra att du tagit dig lite tid för reflektion...ibland känns det mer förvirrat men förhoppningsvis var det ett steg mot mer motivation! Och te är väldigt bra för mycket!:)

Kram

2016-10-12 @ 15:22:12
URL: http://stellaefoto.blogg.se/
Ord från: LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior

Känner igen mig i den där texten, fast det handlar om något helt annat... så himla jobbigt och trist att vara inne i en sån period när man har massa måsten och saker man vill göra...

2016-10-12 @ 17:42:28
URL: http://babustyle.forme.se
Ord från: Ida

tråkigt att du känner så, styrkekramar!

2016-10-12 @ 21:29:01
URL: http://youknowiidaa.blogg.se/
Ord från: anniepiie

Jag dricker te varje morgon och kväll... Det är livet!♥ ;)hihi

2016-10-14 @ 19:55:41
URL: http://anniepiie.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0