Nedräckning med Summerbird

Goda vänner till oss kom med en leverans i torsdags kväll. Det inslagna paketet innehöll en adventskalender från Summerbird. För er som inte vet vad Summerbird är kan jag meddela att det är ett exklusivt danskt varumärke med 100% ekologiskt chokladsortiment. Innehållet i de små lådorna, numrerade med siffror fram till den 24:e, är galet gott och lyxigt! I år har vi alltså nedräckning till julafton i form av en godbit varje dag från Summerbird. Och det bästa av allt; varje låda innehåller två bitar - en till mig och en till R.

Nedräckning med Summerbird
 

Läsarnas Ord
Ord från: Ellen Gräntz

Näää, vilken bra julkalender!
sv: Jasmine! Tack för din kommentar. Som alltid känner jag så mycket för både dem och texterna här på din blogg. Samhörighet, definitivt. Tack för att du finns i min internetvärld.

2017-12-03 @ 21:28:48
URL: http://ellengrantz.blogg.se/
Ord från: Carolina Thoor

Vad mysigt och trevligt. Snälla vänner ni har :)

Sv; ja, det var det verkligen. Ja, det var verkligen uppskattat. Mitt jobb gjorde detta för att vi har det väldigt förvirrande och körigt på jobbet just nu och det här lättade verkligen upp allt stämning :)

2017-12-04 @ 10:06:07
URL: http://knaset.blogg.se/
Ord från: Tessie - Fotograf

Men jösses så smarrigt! :)
SV; Det börjar kännas bättre, dock misstänker jag att det även är nått annat som inte står riktigt rätt till. Så väntar på utredning. Kram

2017-12-04 @ 14:38:22
URL: http://photobytessie.blogg.se
Ord från: anniepiie

Har aldrig hört talas om denna kalender. Låter ju underbart och gott med lyxchoklad varje dag fram till julafton. :D kram

2017-12-10 @ 15:26:19
URL: http://anniepiie.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0