Tänk att det löste sig så bra för mig

28 - juli
En vecka kvar till semestern. Det ska bli skönt! Tröttheten som nyanställd har passerat och jag upplever mig ha en självklar och uppskattad roll på min arbetsplats och i min arbetsgrupp.  Det ska bli skönt med ledighet, samtidigt som jag ser fram emot arbetet i höst.

Det känns först och främst så fantastiskt att jag har hamnat så rätt direkt efter min examen (ska sägas att jag fick en inkörsperiod i form av traineeanställning från september i fjol fram tills nu i juni). Den inledande perioden, även kallad "smekmånad", som heltidsanställd kommer passera förbi, men jag vet att det kommer gå bra ändå. Dagligen får jag beröm och uppmuntran från kollegor. Dessvärre är det många som gått vidare till nya utmaningar under min tid som anställd. Till min glädje har nya kollegor tillfört mycket till mig personligen och till arbetsgruppen. Efter sommaren får jag bekanta mig med ytterligare nya ansikten.

Jag har stora förhoppningar inför den kommande hösten; med nya kollegor, utbildningsdagar, komplex social problematik att hantera, känslostormar och personlig utveckling. Jag uppskattar att jag har hamnat så rätt och det är oerhört värdefullt för mig. Jag känner mig uppskattad och uppskattar till följd av det min nuvarande tillvaro. Tänk att det löste sig så bra för mig.


Läsarnas Ord
Ord från: Anita

Härligt med semester snart! :D

2017-07-31 @ 08:30:54
URL: http://siliiins.blogg.se/
Ord från: snyggafilippa.blogg.se

Fint du skriver!

2017-07-31 @ 14:35:54
URL: http://snyggafilippa.blogg.se/
Ord från: Annika

Vad roligt att du trivs med jobbet. Kram.

2017-07-31 @ 17:27:19
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se
Ord från: Matilda Berlin

Hoppas veckan går snabbt så du kan få njuta av lite semester!! Kram <3

2017-08-01 @ 09:31:36
URL: http://matildaberlin.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0