Tar mig tiden att göra sånt som jag tycker om

Jag mår bra och njuter av livet. En av terminens kurser har examinerats och om en vecka ska nästa inlämningsuppgift vara klar. Jag har inte ens börjat och det känns sådär. Motivationen att skriva tenta är inte på topp, däremot är jag inte omotiverad att plugga. Tvärtom - jag tycker det ska bli så himla roligt att börja läsa två nya kurser!

Utöver skolan har jag mycket att stå i. Jobb, fikastunder, tid med vänner och filosofering. Jag trivs så bra med tillvaron och älskar att ha mycket för mig. Ärligt talat är jag ganska obrydd... Jag uppskattar nuet för mycket för att kunna stressa upp mig över morgondagen. Som tentan som borde skrivas, det blir morgondagens problem. Så har jag resonerat den senaste veckan. Haha! Jag har lätt till skratt, förundras över möten med medmänniskor och tar mig tiden att göra sånt som jag tycker om. Igår hade jag en kollega på besök och idag lämnade jag alla måsten och tog en promenad med en vän. Nu beger jag mig hem till R's familj för födelsedagsfirande. Studietid - det får bli först imorgon.

Vårfint i en vas från min kollega.


Läsarnas Ord
Ord från: ajlimullersandvik.blogg.se

det här låter verkligen som ett sunt tänk <3 Jag ska försöka ta efter.

2017-03-25 @ 17:10:51
URL: http://ajlimullersandvik.blogg.se/
Ord från: mammatillmirakel.blogg.se

Underbara tuplaner du haft fått. Det låter så bra att du inte stressar men ändå håller fast vid dina mål. Hoppas du hade en bra vecka. Kram

2017-03-26 @ 16:10:46
URL: http://mammatillmirakel.blogg.se/
Ord från: ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Skönt att känna så :). Önskar jag kunde känna lika, men jag kämpar mig ditåt :)

2017-03-26 @ 17:00:56
URL: http://www.saramadeleine.se
Ord från: Tilda Barkselius

Åh så fina blommor!

2017-03-26 @ 21:12:39
URL: http://nouw.com/tildabarkselius
Ord från: anniepiie

Men va jag blir peppad och inspirerad av ditt positiva (don´t care) tänk. :D Fin bukett du fick med tulpaner. SV: Tack snälla, det värmer och höra!♥ I helgen har jag fått vara ledig iaf så det har varit underbart! Jaha, studentliv och trevligt tillsammans har jag på sims 4. :))

2017-03-26 @ 22:19:41
URL: http://anniepiie.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0