Avslutar ett fantastiskt år

År 2018 har varit ett fantastiskt år på så många sätt! Jag tycker om att se tillbaka och minnas allt det fina som livet bjuder på. Igår tog jag mig tiden att sitta ner i lugn och ro och aktivt summera året som har gått.

Jag har upplevt så många fina stunder med mina närmaste och med nyfunna vänner, firat speciella ögonblick och milstolpar samt haft en vardag som bidragit till glädje och tillfredsställelse. Jag valde att summera året i listform - och det visade sig bli en himla lång lista. När jag skrev ner de där punkterna, blickade tillbaka på ögonblick som passerat och försökte komma ihåg så mycket som möjligt kom jag till en tydlig insikt... Jag minns i princip bara de fina stunderna. Allt annat spelar mindre roll. Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde de första månaderna på året, däremot minns jag med oerhörd värme den fina hösten som nu har blivit vinter. Och de punkterna som jag valde att skriva ner, som jag kom på i skrivandets stund, var främst av positiv karaktär. Delar av livet som jag har lyckats mindre bra med, stunder som har gjort ont eller utmaningar som just där och då upplevdes för stora har liksom skrivits in någonstans, på någon sida i en anteckningsbok, eller blivit till ett suddigt minne, men finns inte med i utgåvan som summerar det gångna året.

Jag vågar påstå att jag är en lycklig människa. Låt oss avsluta ett fantastiskt år och blicka framåt. Önskar dig och dina nära ett fint avslut på år 2018 - gott nytt år!


Avslutar ett fantastiskt år.


Läsarnas Ord
Ord från: anniepiie

Tänk att du ska gifta dig iår.:D Wow, längtar tills man får se klänningen. :)God forts på det nya året fina du! Kram

2019-01-01 @ 16:39:10
URL: http://anniepiie.blogg.se
Ord från: Yasmine

Vilken underbar idé att summera sitt år i listform! Borde ta och göra det jag med :D
Kram <3

2019-01-01 @ 18:47:15
URL: http://www.yasmissy.blogg.se
Ord från: Ellen Gräntz

Vad fint att du haft ett så bra år, det värmer verkligen att läsa att du känner dig lycklig <3 Gott nytt 2019, Jasmine!

2019-01-01 @ 19:04:57
URL: http://ellengrantz.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0