Julklapp till leken


Julklapp till leken.
 
Sedan flera år tillbaka har det varit en tradition att i samband med julfirande leka den så kallade Julklappsleken. Vid julfirande med släkten på mammas sida skulle jag vilja påstå att vi är ganska så rutinerade! Det är inte bara tävling mellan enskilda individer - här tävlar vi inofficiellt även familjer emellan. Förstå att det blir hetsigt kring bordet och att tävlingsinstinkten är på topp! Tidigare har vi köpt två klappar var för femtio kronor styck. I år bidrar var och en med två klappar för sjuttiofem kronor vardera.

Att hitta klappar till leken är inte det enklaste. Det ska vara i rätt prisklass, något som passar i princip samtliga deltagare samt en klapp som ändå är lite unik och inte finns att köpa i var och varannan butik (chokladask är trevligt, men annat innehålla uppskattas). Med åren har vi öppnat många klappar med godis och annat ätbart innehåll, nördiga teknikprylar, inredningsdetaljer och husgeråd samt en och annan skatt.

Oavsett innehåll tycks vi alltid leka leken med många skratt, med starka viljor och personlighetsdrag samt mycket värme. I år spelas leken än en gång och en av mina två klappar är nu inköpta.

Leker ni också leken? Berätta gärna mer!


Läsarnas Ord
Ord från: Yasmine

Vilken rolig tradition :D Kram

2018-12-10 @ 19:11:52
URL: http://www.yasmissy.blogg.se
Ord från: Sara Ekman

Älskar julklappsleken :D Vi kör den på jobbet varje år där alla köper en klapp för 100kr var, sedan kör vi hemma på julafton med familjen och där köper vi tre klappar var för 100-200 kr styck :D Är så roligt då alla är helt hypade, haha!

2018-12-10 @ 21:09:20
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Ord från: Linnéa

Åh ja, jag fick klätt min julgran idag - visar upp den imorgon 😊 kram

2018-12-10 @ 21:10:40
URL: http://linnealiebig.blogg.se
Ord från: Ellen Gräntz

Jag körde den leken med min mamma och mina systrar förra helgen! När vi var klara hade jag fått tre husgeråd från Leila Lindholms kollektion. De andra fick choklad, en bok, en filt, doftljus, en bricka, en ljuslykta osv.

2018-12-10 @ 22:24:22
URL: http://ellengrantz.blogg.se/
Ord från: Matilda Berlin

Men guuu vad kul! Ska bli spännande att se vad du kammar hem i år =) KRAM <3

2018-12-11 @ 10:55:43
URL: http://matildaberlin.se
Ord från: Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Så himla kul med såna lekar :)

2018-12-11 @ 12:09:48
URL: http://evahle.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0