För att jag ska fungera

Med en vardag som tar mycket kraft och utmanar sinnet är vila oerhört viktigt för att jag ska fungera. Det kan låta dramatiskt, men saken är den att min kraft tar slut. Jag tar slut. På vardagskvällarna har jag inte ork och lust till mycket, men jag trivs just nu ganska bra med liggande läge i soffan. Huvudet behöver inte arbeta intensivt just då och jag avgränsar mig gärna från vardagen som snurrar. Det är jobbet som är intensivt, givande och utmanande.

Denna lördag tog jag en kortare promenad till centrum, därefter tillbringade jag eftermiddagen på balkongen. Det var lagom så. Vila och återhämtning måste prioriteras, annars fungerar inte jag. Ändå känns det som att jag måste försvara mina lugna dagar.

Lördagseftermiddag på balkongen.


Läsarnas Ord
Ord från: Iselin Renée

Den boken har jeg ikke fått lest enda :)

2018-06-18 @ 11:26:11
URL: http://www.iselinrenee.blogg.no
Ord från: Miss Jennifer

Min energi och ork tar slut mega snabbt :(

2018-06-18 @ 12:39:43
URL: http://missjennifer.se
Ord från: Annika

Jag är också helt slut när jag kommer från jobbet. Har en tuff vecka framför mig. Önskar dig en trevlig midsommar. Kram.

2018-06-19 @ 08:44:52
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se
Ord från: anniepiie

Jag orkar inte heller så himla mkt efter jobbet. Ofta blir det långa dagar så väl hemma äter jag något och sedan bara slappa framför en bok eller tvn.. Allt bra annars? Kram

2018-06-19 @ 21:21:06
URL: http://anniepiie.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0