Brudklänningen köpt

Jag har köpt min brudklänning! Sedan några dagar tillbaka hänger den i min garderob. Den blev köpt på Black Friday - till rabatterat pris (yey!). Att ha bestämt mig för en klänning känns bra. Samtidigt är jag förvånad över hur snabbt jag bestämde mig för en klänning. Några snabba beslut har jag fattat i mitt liv, däribland vid köp av bostadsrätt. Från visning till kontraktskrivning tog det fyra dagar, likvärdig tidsperiod ägnade jag åt att fundera kring och bestämma mig för en brudklänning.

Nu behöver jag inte fortsätta leta, kolla på nätet, prova olika modeller och värdera detaljer hit och dit. Nu hänger den hemma, i princip redo att användas. Jag trodde kanske att det skulle kännas mer, samtidigt som min klädsel på mitt framtida bröllop inte är något som jag har drömt om sedan ung ålder. Kanske behöver allt gällande bröllopet inte vara stort - dagen i sig är ju mäktig. Jag vet att jag kommer bli fin. Klänningen passar mig bra, det tycker även syster som var med mig vid tillfället. För det är jag oerhört glad och tacksam, hon puttade den sista biten och fick mig att våga köpa klänningen.

Brudklänning köpt på Lilly i centrala Stockholm.

Jag vet att ni är himla nyfikna på att få en skymt av klänningen. Som ni kanske förstår är just detta inte möjligt då klänningen är en överraskning för samtliga, i synnerhet för min R. Jag hoppas att ni förstår. Självklart kommer ni att få se bilder på klänningen efter den stora dagen.

Ett stort varmt tack till personalen i brud- och festbutiken Lilly i centrala Stockholm. Jag rekommenderar ett besök i butiken, om inte annat en titt på deras hemsida.

Tidsinställt inlägg, skrivet den 2018-11-27.



Läsarnas Ord
Ord från: Louise

Förstår såklart att du inte kan visa den nu! Men kul att du hittat en klänning iallafall! :D <3

2018-11-29 @ 18:13:00
URL: http://louiseelinore.com
Ord från: NICOLE

Å så spännande och så roligt att du nu hittat den rätta klänningen för dig! :D SV: ja så tänker jag med, bra att resonera kring då och då :) . Och ja det har du helt rätt i, det har jag gjort rätt mycket innan och kommer fortsätta med att dela med mig av det som känns bäst för mig, i min utsträckning :) Kram

2018-11-29 @ 20:51:54
URL: http://nouw.com/nwistrand
Ord från: Annika

Oj så roligt att du har hittat dig en brudklänning.
Spännande att se hur du ser ut i den sedan. Trevlig helg önskar jag dig. Kram.

2018-11-30 @ 14:22:29
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se
Ord från: Linnéa

Åh sååå kul att du kunde bestämma dig för klänningen 😊.

Hihi, ja jag brukar ansvara för julgodiset på jul...mamma gör knäcken, men jag resten - specialiteten är Rocky roads 🥰 kram

2018-11-30 @ 17:22:40
URL: http://linnealiebig.blogg.sese
Ord från: mammatillmirakel.blogg.se

Svar; Tack! Nu är det äntligen helg. Härligt att höra att du hittade din klänning till slut och kul att den kunde köpas in för en lite billigare peng. Sånt blir man alltid glad för. Förstår att du inte kan visa upp den nu men det är klart man blir nyfiken ♡ ha det fint och trevlig helg!

2018-11-30 @ 17:38:29
URL: http://mammatillmirakel.blogg.se/
Ord från: anniepiie

Åhh va roligt att du har hittat en klänning som passar dig nu. :D Jag blev så nyfiken att jag kikade in på hemsidan. Verkligen såå mkt fint så bra val av butik. :) Kramar

2018-11-30 @ 17:42:23
URL: http://anniepiie.blogg.se
Ord från: Pauline

Åååå vad kul

2018-12-01 @ 08:57:08
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se
Ord från: Yasmine

Åååh så roligt att du har valt klänning! Det ska bli jättekul att få se den sedan efter den stora dagen! Stor kram <3

2018-12-01 @ 17:01:26
URL: http://www.yasmissy.blogg.se
Ord från: ajlimullersandvik.blogg.se

ÅÅÅÅHNEEEEEEJ, jag vill se ALLT!!! :D :D :D

2018-12-08 @ 16:25:10
URL: http://ajlimullersandvik.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0