Ett inspirerande litet projekt jag längtar efter att påbörja

Inbjudningskorten till bröllopet är under produktion. Jag har sagt till mig själv att projektet nedan ska påbörjas först när inbjudningarna är klara. Jag älskar mina projekt men vet samtidigt med mig alltför väl att jag behöver koncentrera mig på ett i taget för att faktiskt fullfölja. För visst vore det problematiskt om inbjudningarna skickas ut först i sommar (det blir inte mycket till framförhållning för varken gästerna eller oss)!

Ett inspirerande litet projekt jag längtar efter att påbörja är min Dotted Journal avsedd för den kommande resan till USA. Jag har blivit så inspirerad av fenomenet Bullet Journal och med stor glädje sökt inspiration på internet och sociala medier. Ytterligare en kalender och planeringsjournal i vardagen har jag dock inget behov av just nu, däremot behöver jag skapa mig en översikt av resan, samla viktig information att med enkelhet kunna bära med mig i ett främmande land samt ha en särskild resedagbok att ha med mig på resan. En dotted journal känns perfekt!

En Dotted Journal att fylla med förberedelser, praktikaliteter och minnen från USA-resan.

Jag känner sådan glädje av att skapa och få vara kreativ! Journalen har ännu inte påbörjats, men redan nu har jag tankar kring vilka uppslag jag ska ha, vilka detaljer jag vill ska finnas med samt en tydlig vision om hur resultatet ska bli. Framför allt ser jag fram emot att använda de fantastiskt fina pastellfärgade (Hur fint?!) överstryknings-pennorna jag införskaffat samt de särskilda pennorna jag unnade mig själv och min kreativitet.

Åh, sådan glädje jag känner för mitt skapande! Är det fler som kan relatera eller har inspirerande projekt att dela med sig av? Skriva en kommentar, jag är så nyfiken!


Läsarnas Ord
Ord från: Yasmine

Tyvärr har jag inget att dela med mig av just nu, men jag tycker att din idé låter som ett riktigt bra sätt att samla hela resan i! Stor kram

2019-02-12 @ 19:37:39
URL: http://www.yasmissy.blogg.se
Ord från: MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap

Kul det låter. Har inga direkta erfarenheter att dela med mig av tyvärr.

2019-02-13 @ 03:30:35
URL: http://maddisenj.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0