Två månader innan bröllopet

9 - juni
En jobbig känsla som utlöste en storm av mycket annat. Ibland behövs det en kallsup för att komma tillbaka till realiteten, ta nya andetag och fortsätta framåt. Lite så har det varit med bröllopsplaneringen. Det är bara två månader kvar och fram tills nu har jag känt mig lugn. Det börjar dock kännas verkligt (att vi ska gifta oss) efter samtal med våra nära, brudtärneklänningar som eftersöks febrilt, jag som velig brud samt möten med arrangörer och fotograf. Jag har haft god framförhållning med det mesta som rör bröllopet. Nu börjar det dock kännas att dagen närmar sig. Det är okej att tappa fotfästet ibland och därefter hitta stegen på nytt. Och på tal om det behöver vi öva på bröllopsdansen... Måste det vara en vals?


Augusti 2017; kort från mamma i samband med vår förlovning.

11 - juni
Efter uppkommen oro inför det stundande bröllopet har jag nu åter funnit lugnet. Idag har vi haft möte med personal som anordnar vår bröllopsfest och det känns väldigt bra. Det känns liksom så naturligt och som att våra förhoppningar motsvarar vad de faktiskt kan leverera. Det som behöver ordnas inför dagen kommer att hinnas med om vi bara jobbar på och planerar metodiskt. Syster har dessutom erbjudit sin hjälp vilket känns betryggande. Och vet ni, idag är det mindre än två månader tills jag får kalla min R för min make. ♥


Augusti 2017; starten på ett planerat bröllop.



Läsarnas Ord
Ord från: Yasmine

Det är så spännande att det närmar sig så fort. Jag hoppas att du hinner njuta lite av det också! Jag tycker inte att det behöver vara en vals, ni bestämmer själva vilken dans ni vill ha! :D Och ser fram emot att se er på lördag igen :) Kram <3

2019-06-12 @ 11:30:19
URL: http://yasmissy.blogg.se
Ord från: Annika

Min före detta mans kusin sydde blå klänningar med små väskor och sjalar till både henne och till brudnäbben. Det blev fint och uppskattat även bland gästerna.Du ska se att allt kommer falla på plats när det är dags. Kram och tack för kommentarerna.

2019-06-12 @ 11:39:31
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se
Ord från: Carolina

Spännande att det nu inte är långt kvar, men bara väldigt naturligt att känna så som du kände. Skönt att du återfunnit lugnet igen :)

Sv; tack, det var det verkligen :)

2019-06-12 @ 11:56:48
URL: http://knaset.com
Ord från: Matilda Berlin

Men åhh! Nu är det verkligen inte långt kvar. Så spännande ju!! Kram fina <3

2019-06-12 @ 14:40:49
URL: http://matildaberlin.se
Ord från: Emma Engström

Åh det kommer verkligen gå så fort, och jag tror det blir himla magiskt! <3

2019-06-12 @ 17:41:13
URL: http://nouw.com/emmaengstrom
Ord från: Louise

UNDERBART! Tiden går fort! :D <3

2019-06-13 @ 17:46:07
URL: http://louiseelinore.com
Ord från: Monica

Ja, nu närmar det sig, Jasmine :). Vi ser så mycket fram emot att få dela denna dag med er <3. Osäker på det med valsen... Vi var på trädgårdsbröllop i lördags, och de hade en bröllopsfoxtrot. Tycker ni får välja dans, den dans som symboliserar era första steg tillsammans som gifta <3.

Kram Monica

Svar: Monica, tack så mycket för dina ord. Vi ser fram emot att ha er där. <3Vi får se vilken dans det blir, några steg till musik hoppas vi i alla fall kunna bjuda på.
Kram
Jasmine

2019-06-14 @ 13:02:11
Ord från: Ida - foto & häst

Åhh så roligt att det börjar närma sig!! Underbart med bröllop :'D

2019-06-15 @ 18:43:00
URL: http://prinsesc.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0