Te och yoga lindrar oro

Trots att jag trivs med livet är det vissa morgonar extra jobbigt att kliva ur sängen. Liggandes i en varm säng bland täcken och kuddar har jag vissa morgnar inte alls lust att starta dagen. Men jag har ju ett jobb att sköta och innerst inne vet jag att känslan inombords avtar inom en timme efter att jag har klivit upp. Ett sätt för att locka mig själv ur sängen är med te. Ja, te har en magisk effekt på mig. Kanske känner du igen dig?

Ett favoritte; Garants svarta te med smak av rabarber och vanilj.

Sällan hinner jag dricka mitt te i lugn och ro på vardagsmorgnarna och att stressa gör sällan känslan inombords bättre. För att hjälpa mig själv tar jag istället med mig teet på bussen. Med min kopp te i handen kan jag promenera till bussen för att därefter dricka mitt te i lugn och ro under de trettio minuter det tar för bussen att ankomma hållplatsen intill jobbet.


Te och yoga lindrar oro.

De morgnar som känns tyngre kan jag aktivt välja att komma lite senare till jobbet (Flextid uppskattas!) för att ge mig själv en stund på yogamattan. Det brukar hjälpa. I alla fall intalar jag mig själv det. Kombinationen av morgonyoga och te på bussen brukar bidra till att jag mår rätt så bra när jag väl kommer till jobbet. Och under dagen känner jag sällan av morgonens motstånd.

Vi har alla våra sätt för att må bra - vilka har du? Dela gärna med dig!


Läsarnas Ord
Ord från: Linnéa

Åh, jag har aldrig provat te sådär, men kaffe måste jag ha på morgonen, lugnar mig ❤️.

Det var riktigt skönt att kunna flexa igår i solskenet ☀️
Kram

2019-05-01 @ 12:36:03
URL: http://linnealiebig.blogg.se
Ord från: Yasmine

Jag dricker också te på morgonen, både för att bli varm men också för att det är nyttigt och gott. Om jag har en tyngre dag så försöker jag umgås med familjen eller så vill jag bara vara ensam hemma! Kram

2019-05-01 @ 13:09:12
URL: http://yasmissy.blogg.se
Ord från: Emma Engström

Har lite svårt för te men försöker lära mig faktiskt, är mer för kaffe! :D

2019-05-01 @ 16:23:10
URL: http://nouw.com/emmaengstrom
Ord från: Bella

Te!!! Livets dryck haha, min dag blir ingen bra dag utan te. Brukar också ta med mig te pga inte så gott te på jobbet. Musik kan också kicka igång mig vissa tunga mornar men ibland funkar inget, jag är helt enkelt ingen morgonmänniska men man måste ju jobba...

2019-05-01 @ 23:34:55
URL: http://Davidochbella.blogg.se
Ord från: Matilda Berlin

Om jag känner igen mig, hahaa! Så bra tips dock! Så tack för dom vännen! Stor kram <3

2019-05-02 @ 10:18:41
URL: http://matildaberlin.se
Ord från: Josefine

Håller verkligen med dig om att det vissa morgnar är väldigt tungt att stå upp. En varm säng bland varma kuddar och fluffigt täcke lockar oftast väldigt mycket mer ;)

2019-05-02 @ 18:30:20
URL: http://jlandgrens.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0