Bloggen elva år

I fjol skrev jag ett extra tänkvärt inlägg i samband med bloggens tioårsdag, Tio år som bloggare och skribent bakom bloggen RosaNatt. Ytterligare ett år har gått sedan dess och glädjen över bloggen kvarstår. Bloggandet betyder mycket för mig och har för mig liksom för många andra där ute blivit en livsstil. Visst är det härligt vad bloggvärlden kan ge?

Idag den 20 oktober 2019 fyller bloggen elva år och inlägg nummer 2913 publiceras. Under det senaste året har jag skrivit närmare tvåhundra inlägg, det är jag stolt över. Under bloggåret som har gått har ni bjudits på många inlägg om mitt och R's bröllop, kreativitet samt förberedelser inför Drömresan till USA. Tack för alla fina ord ni har gett och för den värme ni sprider!

Nuvarande header

Bloggens nuvarande header har hängt med de senaste åren. Jag tycker om den. Bilderna behöver dock bytas ut, det skrev jag även för ett år sedan. Nåväl, det kommer en tid också för förändring av välkomnandet till bloggen RosaNatt.

Än en gång, tack till er läsare.

Tidsinställt inlägg, skrivet den 2019-09-28.


Läsarnas Ord
Ord från: anniepiie

Följt dig sååå länge nu. Du verkar vara så himla fin och omtänksam. Kul att få följa med på alla händelser och framförallt dina tankar. Kram

2019-10-24 @ 16:30:59
URL: http://anniepiie.blogg.se
Ord från: Pauline Hurtig

vad roligt :D min fyller 1o nästa år :)

2019-10-24 @ 16:43:19
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0