Sommaren 2019

September och årets första höstmånad är här. Bakom mig har jag en sommar som passerade helt enkelt; med jobb, bröllopsplanering och vardag. Så här i efterhand undrar jag vart sommaren tog vägen. Att inte ha sommarsemester blev påtagligt då sommar-dagarna var mindre enkla att ta vara på. Med detta inlägg vill jag minnas allt fint som denna sommar bjöd på, hoppas att också ni finner glädje av denna summering.

I juni hälsade vi på familjen och fåren ute på ön.

Juni månad och sommaren inleddes med en helg hemma på Västkusten (läs inlägget) där jag uppskattade tid med familjen och livets goda stunder. Vi tog oss däribland tid att hälsa på fåren ute på ön. Energin hemifrån tog jag med mig hem där jag fann tid för reflektion, skrivande och fina stunder på balkongen.


R och jag provfotograferades inför bröllopet.

I mitten av juni var firandena många samma helg som vi provfotograferades av Yasmine. Bröllopsplaneringen och vardagen tog ut sin rätt och jag var mån om att finna tid för återhämtning (läs inlägget), både hemma, på balkongen och i gröngräset.

Tid för återhämtning (på en galet snygg bricka, då nyinköpt).

Under juli månad sa kroppen ifrån och jag kände mig trött dagligen. Bröllopsplaneringen intensifierades och vi bokade en utflykt inför resan till USA. Jag och syster lyxfikade på Mr Cake (se här). Sista helgen i juli överraskades jag med möhippa.

Jag överraskades med möhippa som gav varma minnen.

I början av augusti kom då den stora dagen - vår bröllopsdag! Jag och R stod i centrum och sa under dagen ja till att älska varandra i nöd och lust. Vi njöt av dagar som nygifta. Jag kände under månaden stark samhörighet till R, hans familj och till mitt sammanhang i stort.


Min förlovningsring samt vigselring.

Vilka särskilda minnen bär du med dig från denna sommar?


Läsarnas Ord
Ord från: Annika

Fina reflektioner från sommaren och bröllopet. Fin bild på er. Jag har verkligen kunnat njuta denna semester och kopplat av. Trevlig helg. Kram.

2019-09-12 @ 18:27:20
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se
Ord från: Linnéa

Åh, så härlig återblick av sommaren och underbara händelser 🤩🥰

Tack, min helg blir ganska lugn tror jag. Hoppas din blir toppen 👍🏻 Kram

2019-09-13 @ 18:58:35
URL: http://https://nouw.com/linnealiebig
Ord från: Sara Ekman

Härlig sommar <3

2019-09-14 @ 12:54:13
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Ord från: Pauline Hurtig

så himla fin sommar!

2019-09-15 @ 16:15:27
URL: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0