Augusti i min Bullet Journal


Augusti i min Bullet Journal.

Temat för augusti månad i min Bullet Journal (BuJo) är kärlek. Den hallonröda färgen bestämde jag sedan tidigare, se min Framtidslogg. Augusti är inte bara månaden då jag och R firar årsdag, i år vår första bröllopsdag. I år går vi även i väntan på en liten, vilket har fått smyga sig in också i min BuJo.


Månadslogg för augusti.

Månadsloggen för månaden har jag valt att rita upp vertikalt på en sida. Större delen av månaden är tanken att jag ska sitta i karantän, därav behöver jag inte så mycket plats för noteringar på respektive dag. På nästa sida har jag gett plats åt To-Do och anteckningar. Jag har även valt att införa min första Habit tracker (vanor). Jag har velat ha en sådan länge, men samtidigt känt att graviditeten inte gör upplevelsen av vardagslivet riktigt rättvist. I min BuJo för väntan på en liten trackar jag dock mitt mående relaterat till graviditeten.


Månadslogg, Habit tracker, To-Do och anteckningar för månaden.

Än så länge har jag valt att fylla min habit tracker med promenad, tupplur, avslappnings-övningar samt "boande"/städ. Jag tänker att dessa aktiviteter kan vara bra att göra förhållandevis dagligen under sista månaden innan bebisens beräknade ankomst.
 
Augusti månads En rad om dagen.

Sist men inte minst har jag så klart min favoritsida; En rad om dagen. Inte bara fungerar den som dagbok på längre sikt, den ger mig också möjlighet att dagligen tänka tillbaka på och välja ut något från den gångna dagen. Det har blivit en uppskattad kvällsrutin!


Läsarnas Ord
Ord från: Alice

Åh, habit tracker har jag kört med hur länge som helst, älskar det! Dock har jag i perioder lite för många habits att fylla i vilket gör det lite omotiverande för det blir så mycket jobb, haha, så ska dra ned lite på det den här månaden. Och brukar också ha "en rad om dagen", det är så himla bra! <3 Kul att se, som vanligt, hihi, kram!

2020-07-28 @ 10:34:10
URL: http://nouw.com/aliceemericsson
Ord från: Emelie Andersson

Vilket fint tema för den nya månaden :D

2020-07-28 @ 18:20:44
URL: http://nouw.com/emelieanderssoon
Ord från: Kort

"boandet" känner jag så väl igen mig i.. När väl maten till djuren var på plats kände jag mig som en ekorre som nu kunde ta tag i boendet, planera inför vinter och allt som låg nära i framtiden... Förstår att du älskar augusti med så många fina minnen ❤️

2020-07-28 @ 21:48:54
URL: http://kort.webblogg.se/
Ord från: Emma Engström

Men wow! Även augustis månad verkar ju toppen, du är så kreativ och älskar tanken kring ”en rad om dagen”! 😃❤️

2020-07-29 @ 14:11:12
URL: http://nouw.com/emmaengstrom
Ord från: Enna

Vad kul att veta anledningen till färgerna😍 Så fint

2020-07-29 @ 21:15:40
URL: http://sayyeastofashion.blogg.se
Ord från: Hanna

Så kreativt 😍

2020-07-30 @ 19:00:48
URL: http://nouw.com/hannativeskog
Ord från: Emma

Åh wow så fint! Så kreativt :)

2020-08-02 @ 11:44:48
URL: http://nouw.com/emmalisch

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0