Att leva livet som är nu

För ett år sedan befann sig jag och R på Drömresan till USA - vår bröllopsresa och första utlandssemester bara vi två. Från denna resa har vi så oerhört många minnen, de flesta värmande och glädjande att se tillbaka på. Den tredje oktober i fjol utforskade vi ett hangarfartyg i San Diego, Kalifornien, samt besökte San Diego Zoo. Dessförinnan hade vi tillbringat två dygn i Los Angeles samt sovit de första nätterna i husbil. De kommande dagarna skulle vi åka längs raka vägar genom Arizonas öken, flyga helikopter över Grand Canyon, uppleva en kväll i kasinostaden Las Vegas samt förundras över vackra nationalparker på vår väg till San Francisco. Som ni kan förstå var Drömresan full av äventyr och nya spännande platser, läs gärna vår resedagbok.


Axplock av bilder från Drömresan till USA 2019.

Inte kunde vi i oktober 2019 ana att världen ett år senare skulle ha drabbats av en pandemi med nedstängda resmål som följd. Jag kan inte vara annat än tacksam för att vi tog mod till oss att boka denna resa vid årsskiftet, att vi kom iväg på Drömresan och att vi tog möjligheten att upptäcka så mycket som vi gjorde. Så här i efterhand kan jag känna mig stolt och glad över att jag tog vara på nyfikenheten att åka på en tre veckor lång resa till andra sidan jordklotet.

Att leva livet som är nu innebär så här ett år efter resan att vi har en annan livssituation än i fjol; vi är nyblivna småbarnsföräldrar till en liten prins och därav känns resande utanför landets gränser som ett projekt som får avvaktas. Just nu lever vi i bebisbubblan och en resa likt fjolårets Drömresa till USA känns avlägset. Minnen från fjolårets äventyr kan jag därför uppskatta lite extra - mitt i bebislyckan och pågående pandemi. Lev livet som är nu!


Läsarnas Ord
Ord från: Ariel C

Det er noe av det beste med reisene, å kunne se tilbake å mimre om alle de fine eventyrene man har vært på ❤ Ser ut som det var en knalltur dere hadde!

2020-10-03 @ 19:55:47
URL: http://nouw.com/arielc
Ord från: Linnéa

Sånna kontraster som kan uppstå, svårt att förstå, men är så glad för det ni upplevt... och en framtid med lilleman ❤️🤩 kram

2020-10-03 @ 20:01:38
URL: http://https://nouw.com/linnealiebig
Ord från: Carro

Jag vill också göra den resan i framtiden! Ja, så roligt att fixa kalas för sina barn och se lyckan i deras ögon! 💕

2020-10-03 @ 21:30:12
URL: http://nouw.com/carroat
Ord från: Hilma

Åh USA är verkligen ett ställe jag vill utforska. Har bara varit i Florida än så länge. Kram fina du <3

2020-10-04 @ 07:46:17
URL: http://www.nouw.com/hilma
Ord från: Annika

Jag fick skrinlägga min resa till Bad Gastein men Bad Gastein står ju kvar.Jag njuter också verkligen av nuet. Kram.

2020-10-04 @ 12:10:59
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se
Ord från: Emelie Andersson

wow vilken underbar resa :) men förstår att ni njuter av bebisbubblan nu :)

2020-10-04 @ 18:31:48
URL: http://nouw.com/emelieanderssoon
Ord från: Yasmine

Så glad för er skull att ni åkte iväg och fick uppleva er dröm! Känner samma sak om Australien 🙏🏻 Kram

2020-10-05 @ 17:38:55
URL: http://yasmissy.blogg.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0